Bedrijven in Beroepenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Beroepenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Beroepenbuurt.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Blauwman Bedrijfsmakelaars B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Blauwman Bedrijfsmakelaars B.V. is gevestigd op Bovenkerkerweg 6 te Amstelveen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

BKsteen Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap BKsteen Holding B.V. is gevestigd op Bovenkerkerweg 6 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

R. Singh Freelancer
Opgericht in Maart 2024

De onderneming R. Singh Freelancer is gevestigd op Poortwachter 86 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

DeJong PA
Opgericht in December 2023

De onderneming DeJong PA is gevestigd op Chirurgijn 51 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Casa Roots
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Casa Roots is gevestigd op Poortwachter 128 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Creative Sponge
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Creative Sponge is gevestigd op Troubadour 94 te Amstelveen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Indigo Indy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Indigo Indy is gevestigd op Brink 33 te Amstelveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Donderdag 1 februari 2024

Toko Helouise
Opgericht in November 2021

De vennootschap onder firma Toko Helouise is gevestigd op Brink 46 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in buitenlandse voedingsmiddelen.

Donderdag 11 januari 2024

sanskruti
Opgericht in November 2023

De onderneming sanskruti is gevestigd op Poortwachter 80 te Amstelveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Beningfield Management B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Beningfield Management B.V. is gevestigd op Chirurgijn 57 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Alina Ceramic Decor Studio
Opgericht in December 2023

De onderneming Alina Ceramic Decor Studio is gevestigd op Bouwmeester 34 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van vuurvaste keramische producten.

Woensdag 13 december 2023

Rangholiya Consultancy B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Rangholiya Consultancy B.V. is gevestigd op Troubadour 122 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Aquarius24 Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Aquarius24 Holding B.V. is gevestigd op Marskramer 9 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Aquarius24 B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Aquarius24 B.V. is gevestigd op Marskramer 9 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Woensdag 8 november 2023

Noli B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Noli B.V. is gevestigd op Troubadour 46 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Beroepenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement