Bedrijven in Molenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Molenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Molenbuurt.

Filter Filter

Maandag 18 maart 2024

Elise van der Lei
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Elise van der Lei is gevestigd op Veldlust 56 te Amstelveen en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

Protevia
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Protevia is gevestigd op Veldlust 50 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Nieland Glazenwasserij & Schoonmaak VOF
Opgericht in Maart 2022

De vennootschap onder firma Nieland Glazenwasserij & Schoonmaak VOF is gevestigd op De Eendracht 18 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Touchdown Sports B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Touchdown Sports B.V. is gevestigd op Nesserlaan 4A te Amstelveen en is actief in de branche cafés.

Nine Tails International
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Nine Tails International is gevestigd op Schanshoek 12 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 februari 2024

Renova Construct
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Renova Construct is gevestigd op Scherpenhof 32 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

METU Alumni ASSOCIATION NL
Opgericht in December 2023

De vereniging METU Alumni ASSOCIATION NL is gevestigd op Scherpenhof 16 te Amstelveen en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

E-Getaway
Opgericht in Januari 2024

De onderneming E-Getaway is gevestigd op De Eendracht 48 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Donderdag 11 januari 2024

Cherry Advies B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Cherry Advies B.V. is gevestigd op De Weteringsbrugmolen 51 te Amstelveen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Archifabrika B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Archifabrika B.V. is gevestigd op Dr. Willem Dreesweg 327 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Cherry Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Cherry Holding B.V. is gevestigd op De Weteringsbrugmolen 51 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Best Feet by Vanessa
Opgericht in December 2023

De onderneming Best Feet by Vanessa is gevestigd op De Weteringsbrugmolen 42 te Amstelveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Santiagocompany
Opgericht in November 2023

De onderneming Santiagocompany is gevestigd op Dr. Willem Dreesweg 307 te Amstelveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

BdQ Consultancy
Opgericht in November 2023

De onderneming BdQ Consultancy is gevestigd op Kromoord 12 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

FINTECHIT
Opgericht in November 2023

De onderneming FINTECHIT is gevestigd op Dr. Willem Dreesweg 395 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Meer nieuws in Molenbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement