Bedrijven in Oostpoort

Wil je weten welke bedrijven er in Oostpoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oostpoort.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

WV Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming WV Consulting is gevestigd op Polderweg 116 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Haddar Klusbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Haddar Klusbedrijf is gevestigd op Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

NMT Finance interim professional
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NMT Finance interim professional is gevestigd op Polderweg 608 te Amsterdam en is actief in de branche Registeraccountants.

South Era
Opgericht in November 2020

De vennootschap onder firma South Era is gevestigd op Waldenlaan 209 te Amsterdam en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Dispatch Grid Services 2 B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Dispatch Grid Services 2 B.V. is gevestigd op Oranje-Vrijstaatkade 8 te Amsterdam en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

S.E.S Horeca
Opgericht in Juli 2022

De onderneming S.E.S Horeca is gevestigd op Oranje-Vrijstaatkade 42 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Vrijdag 7 oktober 2022

Agdi Zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Agdi Zorg is gevestigd op Dulcie Septemberpad 33 te Amsterdam en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Stichting 1 for all education
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting 1 for all education is gevestigd op Nirwana 3 te Amsterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

Maandag 26 september 2022

Marieke Blaakmeer Creative Concepts & Interior
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Marieke Blaakmeer Creative Concepts & Interior is gevestigd op Tuin van Hera 25 te Amsterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Baraka Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Baraka Zorg is gevestigd op Van der Vijverstraat 4-1 te Amsterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

Moriah Dekker
Opgericht in September 2022

De onderneming Moriah Dekker is gevestigd op Polderweg 640 te Amsterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Dinsdag 13 september 2022

Kaddz Insight
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Kaddz Insight is gevestigd op Polderweg 626 te Amsterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 12 september 2022

Elena Generalova IT
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Elena Generalova IT is gevestigd op Oranje-Vrijstaatplein 32 te Amsterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Woensdag 31 augustus 2022

Dieuwke Engelsma
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Dieuwke Engelsma is gevestigd op Waldenlaan 314 te Amsterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Campbell not the soup B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Campbell not the soup B.V. is gevestigd op Tuin van Hera 1 te Amsterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

Buurten in Dapperbuurt

Meer nieuws in Oostpoort

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Burgemeester Röellstraat, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent