Bedrijven in Dapperbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Dapperbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dapperbuurt.

Filter

Maandag 26 september 2022

Alexandra Kadzevich
Opgericht in September 2022

De onderneming Alexandra Kadzevich is gevestigd op Reinwardtstraat 79B te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Max Elst Horeca kracht
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Max Elst Horeca kracht is gevestigd op Eerste Van Swindenstraat 132-3 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Marieke Blaakmeer Creative Concepts & Interior
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Marieke Blaakmeer Creative Concepts & Interior is gevestigd op Tuin van Hera 25 te Amsterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Baraka Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Baraka Zorg is gevestigd op Van der Vijverstraat 4-1 te Amsterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

Moriah Dekker
Opgericht in September 2022

De onderneming Moriah Dekker is gevestigd op Polderweg 640 te Amsterdam en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Rose Vreugdenhil
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Rose Vreugdenhil is gevestigd op Oetewalerstraat 38-3 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Studio Sien Works
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Studio Sien Works is gevestigd op Pontanusstraat 247A te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Wine Traveller
Opgericht in September 2022

De onderneming Wine Traveller is gevestigd op Dapperstraat 94-3 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Channel Mink
Opgericht in September 2022

De onderneming Channel Mink is gevestigd op Wijttenbachstraat 16-2 te Amsterdam en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Dinsdag 13 september 2022

Stichting Degrowth.info
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting Degrowth.info is gevestigd op Domselaerstraat 66 te Amsterdam en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Cota Robert Depot
Opgericht in September 2022

De onderneming Cota Robert Depot is gevestigd op Reinwardtstraat 192 te Amsterdam en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Space Works
Opgericht in September 1999

De onderneming Space Works is gevestigd op Wijttenbachstraat 20D te Amsterdam en is actief in de branche Architecten.

EDJ Productions
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming EDJ Productions is gevestigd op Wijttenbachstraat 46-2 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Monta logistics
Opgericht in September 2022

De onderneming Monta logistics is gevestigd op Reinwardtstraat 356 te Amsterdam en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

MJM
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming MJM is gevestigd op Von Zesenstraat 230 te Amsterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Buurten in Dapperbuurt

Meer nieuws in Dapperbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent