Bedrijven in Dapperbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Dapperbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dapperbuurt.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Stichting (W)EET WAT JE DOET
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting (W)EET WAT JE DOET is gevestigd op Domselaerstraat 90 te Amsterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Gabri?l van de Sluis Production
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Gabri?l van de Sluis Production is gevestigd op Dapperstraat 152 te Amsterdam en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

Bouwense Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Bouwense Consultancy is gevestigd op Linnaeusstraat 71A te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Arend Meischke
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Arend Meischke is gevestigd op Linnaeusstraat 69 te Amsterdam en is actief in de branche Architecten.

RedFin Capital B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap RedFin Capital B.V. is gevestigd op Oranje-Vrijstaatkade 46 te Amsterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

Wanyika B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Wanyika B.V. is gevestigd op Dapperstraat 44D te Amsterdam en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Keuring Blinker
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Keuring Blinker is gevestigd op Eerste Van Swindenstraat 132-3 te Amsterdam en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Jasper Verhaart
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jasper Verhaart is gevestigd op Von Zesenstraat 178 te Amsterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Bureau Vuur & Vlam
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Bureau Vuur & Vlam is gevestigd op Von Zesenstraat 378 te Amsterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Mouchi Kids
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Mouchi Kids is gevestigd op Tweede Van Swindenstraat 48 te Amsterdam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Youssra's Balanced Lifestyle
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Youssra's Balanced Lifestyle is gevestigd op Pieter Nieuwlandstraat 67B te Amsterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Limpo Cleaning Services
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Limpo Cleaning Services is gevestigd op Von Zesenstraat 303 te Amsterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

BiBiZi
Opgericht in Juli 2022

De onderneming BiBiZi is gevestigd op Domselaerstraat 34 te Amsterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

S.A.S. Ventures
Opgericht in Januari 2024

De onderneming S.A.S. Ventures is gevestigd op Wagenaarstraat 4-2 te Amsterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Mouyah Taxi
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Mouyah Taxi is gevestigd op Commelinstraat 161 te Amsterdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Buurten in Dapperbuurt

Meer nieuws in Dapperbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Valeriusstraat, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 16:12 uur
Flitser Da Costastraat, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 16:12 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement