Bedrijven in Dapperbuurt Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Dapperbuurt Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dapperbuurt Noord.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Jolke de Jong
Opgericht in December 2022

De onderneming Jolke de Jong is gevestigd op Wagenaarstraat 328 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

van Ettekoven dagservice
Opgericht in November 2022

De onderneming van Ettekoven dagservice is gevestigd op Wagenaarstraat 228 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

HMY Retail Solutions Netherlands B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap HMY Retail Solutions Netherlands B.V. is gevestigd op Commelinstraat 250A te Amsterdam en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Chirox Services
Opgericht in November 2022

De onderneming Chirox Services is gevestigd op Von Zesenstraat 391 te Amsterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Stichting Nederland Bedankt
Opgericht in November 2020

De stichting Stichting Nederland Bedankt is gevestigd op Von Zesenstraat 242 te Amsterdam en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken.

BB Freelance
Opgericht in November 2022

De onderneming BB Freelance is gevestigd op Pieter Vlamingstraat 20-2 te Amsterdam en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Continuum Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Continuum Consultancy is gevestigd op Wagenaarstraat 318 te Amsterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Green to Brown
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Green to Brown is gevestigd op Zeeburgerdijk 71A te Amsterdam en is actief in de branche Groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen (geen ruwe).

AL Taxi Service
Opgericht in November 2022

De onderneming AL Taxi Service is gevestigd op Pieter Vlamingstraat 135 te Amsterdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

LaLaLaLaLaLaLaLaLaLa
Opgericht in November 2022

De onderneming LaLaLaLaLaLaLaLaLaLa is gevestigd op Roomtuintjes 214 te Amsterdam en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Abdullah Sathi
Opgericht in November 2022

De onderneming Abdullah Sathi is gevestigd op Eerste Van Swindenstraat 481 te Amsterdam en is actief in de branche Eventcatering.

Crystal Clear Audio
Opgericht in November 2022

De onderneming Crystal Clear Audio is gevestigd op Von Zesenstraat 313 te Amsterdam en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

B.A.C. Holding B.V.
Opgericht in Januari 2006

De besloten vennootschap B.A.C. Holding B.V. is gevestigd op Commelinstraat 15E te Amsterdam.

Donderdag 10 november 2022

Eudaimonia Financial Services B.V.
Opgericht in Oktober 2013

De besloten vennootschap Eudaimonia Financial Services B.V. is gevestigd op Pieter Vlamingstraat 36H te Amsterdam en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

L?UB Cultureel Ondernemen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming L?UB Cultureel Ondernemen is gevestigd op Von Zesenstraat 242 te Amsterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

 

Buurten in Dapperbuurt

Meer nieuws in Dapperbuurt Noord

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Plesmanlaan, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 06:22 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent