Bedrijven in Boxmeer

Wil je weten welke bedrijven er in Boxmeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boxmeer.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

MoBo Fire Safety
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MoBo Fire Safety is gevestigd op Krekelzanger 81 te Boxmeer en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Akkerbouwbedrijf van der Hulst
Opgericht in Januari 1997

De vennootschap onder firma Akkerbouwbedrijf van der Hulst is gevestigd op Sassekamp 1 te Rijkevoort en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

BreeHeer Boxmeer B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap BreeHeer Boxmeer B.V. is gevestigd op Vincent van Goghstraat 1 te Boxmeer en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Toebes Grondzaken
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Toebes Grondzaken is gevestigd op Sprongseweg 7 te Rijkevoort en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

De Wij Van Hier Studio
Opgericht in Maart 2023

De onderneming De Wij Van Hier Studio is gevestigd op Melder 8 te Oeffelt en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

VITA BOOMonderzoek B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap VITA BOOMonderzoek B.V. is gevestigd op Hoogeindsestraat 16a te Rijkevoort en is actief in de branche Dienstverlening voor de bosbouw.

Fionas.sport
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Fionas.sport is gevestigd op Graafsedijk 27 te Beugen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

De Bruijn Coaching en Begeleiding
Opgericht in Februari 2023

De onderneming De Bruijn Coaching en Begeleiding is gevestigd op Uithoornlaan 10 te Overloon en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

The Appside
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma The Appside is gevestigd op Anna van Burenstraat 16 te Vierlingsbeek en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Cloud 9 beauty salon
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Cloud 9 beauty salon is gevestigd op Provincialeweg 31 te Beugen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Serban Cleaning
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Serban Cleaning is gevestigd op Kuluutweg 8g te Overloon en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Nuuroshop
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Nuuroshop is gevestigd op de Kloostertuin 15a te Boxmeer en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

jarnovandenhoogenhof.nl
Opgericht in Januari 2023

De onderneming jarnovandenhoogenhof.nl is gevestigd op Adriaen Brouwerstraat 17 te Boxmeer en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Automation Cornelissen
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Automation Cornelissen is gevestigd op Ringoven 1 te Overloon en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Perform Nederland
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Perform Nederland is gevestigd op Inleg 8 te Boxmeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent