Bedrijven in Boxtel

Wil je weten welke bedrijven er in Boxtel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boxtel.

Filter

Maandag 26 september 2022

Kracht meubels
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Kracht meubels is gevestigd op De Beukums 106 te Boxtel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Klussenbedrijf Oskarex
Opgericht in September 2022

De onderneming Klussenbedrijf Oskarex is gevestigd op Pastoor Erasstraat 14-01 te Boxtel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Inan Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming Inan Consultancy is gevestigd op Annastraat 2 te Boxtel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Box to Box B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Box to Box B.V. is gevestigd op Markt 36 te Boxtel en is actief in de branche Reclamebureaus.

Elektrotechniek Boxtel
Opgericht in September 2022

De onderneming Elektrotechniek Boxtel is gevestigd op Strohulzen 38 te Boxtel en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

De Laat Afbouw
Opgericht in September 2022

De onderneming De Laat Afbouw is gevestigd op Mijlstraat 81 te Boxtel en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Vereniging van Eigenaars De Hoef 386 tot en met 508 te Rosmalen
Opgericht in September 2020

De vereniging Vereniging van Eigenaars De Hoef 386 tot en met 508 te Rosmalen is gevestigd op Bosscheweg 135 te Boxtel en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

C.N.D Dercksen
Opgericht in September 2022

De onderneming C.N.D Dercksen is gevestigd op Bosscheweg 12 te Boxtel en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Kadi's Klussen
Opgericht in September 2022

De onderneming Kadi's Klussen is gevestigd op Annastraat 110 te Boxtel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lakoll
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Lakoll is gevestigd op Oranjelaan 13 te Liempde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Climotec V.O.F.
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Climotec V.O.F. is gevestigd op Kruisstraat 6a te Boxtel en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

DVD Chauffeursdiensten
Opgericht in September 2022

De onderneming DVD Chauffeursdiensten is gevestigd op Konijnshoolsedreef 2a te Boxtel en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Dinsdag 13 september 2022

Nando van Gemert
Opgericht in September 2022

De onderneming Nando van Gemert is gevestigd op Hobbendonkseweg 10 te Boxtel en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Refurbished by Ruud
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Refurbished by Ruud is gevestigd op Vorsenpoel 162 te Boxtel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hobbelen Bouw en Timmerwerken
Opgericht in September 2022

De onderneming Hobbelen Bouw en Timmerwerken is gevestigd op Lennisheuvel 10 te Boxtel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent