Bedrijven in Zwartewaal

Wil je weten welke bedrijven er in Zwartewaal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zwartewaal.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

C de Korte services
Opgericht in April 2024

De onderneming C de Korte services is gevestigd op Maasdijk 7 te Zwartewaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Noordermeer Zwartewaal Agro B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Noordermeer Zwartewaal Agro B.V. is gevestigd op Grondweg 8 te Zwartewaal en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Geurtsen Security Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Geurtsen Security Services is gevestigd op Dorpsstraat 26 te Zwartewaal en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Woensdag 24 april 2024

Slagboom Woning Taxaties
Opgericht in April 2024

De onderneming Slagboom Woning Taxaties is gevestigd op Gootsehoek 83 te Zwartewaal en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

MultiVe B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MultiVe B.V. is gevestigd op Rijswaardsedijk 15a te Zwartewaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 10 april 2024

Styled by Nadia
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Styled by Nadia is gevestigd op Werfplein 1 te Zwartewaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 januari 2024

de Bloois Verhuur
Opgericht in Maart 2016

De vennootschap onder firma de Bloois Verhuur is gevestigd op Hollemarestraat 5 te Zwartewaal en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

Donderdag 11 januari 2024

Aug30 Logistics B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Aug30 Logistics B.V. is gevestigd op Grondweg 7 te Zwartewaal en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Savitrie
Opgericht in December 2023

De onderneming Savitrie is gevestigd op Willem Alexanderstraat 39 te Zwartewaal en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Wooden Shoe Jet Boats
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Wooden Shoe Jet Boats is gevestigd op Dorpsstraat 23 te Zwartewaal en is actief in de branche Bouw van sport- en recreatievaartuigen.

R.S. Wilms Consultancy
Opgericht in November 2023

De onderneming R.S. Wilms Consultancy is gevestigd op Ossewei 151 te Zwartewaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 8 november 2023

E van Heijst holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap E van Heijst holding B.V. is gevestigd op Henry Fordstraat 1 te Zwartewaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 10 oktober 2023

Stichting 't Spijkven
Opgericht in Mei 1993

De stichting Stichting 't Spijkven is gevestigd op Molendijk 11 te Zwartewaal en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Maandag 2 oktober 2023

CriCri's Belle Epoque
Opgericht in September 2023

De onderneming CriCri's Belle Epoque is gevestigd op Hollemarestraat 31 te Zwartewaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Aabruma-ITconsult
Opgericht in September 2023

De onderneming Aabruma-ITconsult is gevestigd op Hollemarestraat 110 te Zwartewaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement