Bedrijven in Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg.

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting Administratiekantoor Van Sterkenburg
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Van Sterkenburg is gevestigd op Pascalweg 9 te Culemborg en is actief in de branche Financiƫle holdings.

OumiCare
Opgericht in Februari 2023

De onderneming OumiCare is gevestigd op Zomertaling 32 te Culemborg en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 14 februari 2023

Verhoeven Bouwadvies en Calculatie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Verhoeven Bouwadvies en Calculatie is gevestigd op Zomertaling 5 te Culemborg en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Atthis: The Sales & Service Academy
Opgericht in Maart 2017

De onderneming Atthis: The Sales & Service Academy is gevestigd op Bergeend 23 te Culemborg en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maandag 13 februari 2023

Versluis - meubelmontage/facilitaire service
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Versluis - meubelmontage/facilitaire service is gevestigd op Zijderupsvlinderlaan 44 te Culemborg en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

MiesZorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MiesZorg is gevestigd op Wolfslandpad 1 te Culemborg en is actief in de branche Thuiszorg.

DJ P-Nutzz
Opgericht in November 2022

De onderneming DJ P-Nutzz is gevestigd op Goilberdingerdijk 42 te Culemborg en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Y`S INFRA B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Y`S INFRA B.V. is gevestigd op Satijnvlinderlaan 19 te Culemborg en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

Donderdag 2 februari 2023

Engineering Consultancy Schootstra
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Engineering Consultancy Schootstra is gevestigd op Rosalie Lovelingpad 23 te Culemborg en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

DOGPOINT
Opgericht in Januari 2023

De onderneming DOGPOINT is gevestigd op Admiraalvlinderlaan 97 te Culemborg en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Thera Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Thera Consultancy is gevestigd op Kuifeend 28 te Culemborg en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Happy zorg23
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Happy zorg23 is gevestigd op Wenemar van Redichemstr 9 te Culemborg en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Solaxy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Solaxy is gevestigd op Eidereend 39 te Culemborg en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Astra Beveiliging B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Astra Beveiliging B.V. is gevestigd op Pascalweg 25f te Culemborg en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Het Spoel
Opgericht in December 2022

De onderneming Het Spoel is gevestigd op Goilberdingerdijk 41 te Culemborg en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent