Bedrijven in Westelijke Buitenwijken

Wil je weten welke bedrijven er in Westelijke Buitenwijken zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Westelijke Buitenwijken.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Annemiek Luistert
Opgericht in April 2024

De onderneming Annemiek Luistert is gevestigd op Steenbokstraat 13 te Culemborg en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Seef Safety & Security
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Seef Safety & Security is gevestigd op Dresselhuijsweg 14 te Culemborg en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

THE YAZ CLOTHING
Opgericht in April 2024

De onderneming THE YAZ CLOTHING is gevestigd op Stellingmolenstraat 7 te Culemborg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Michelle Care
Opgericht in April 2024

De onderneming Michelle Care is gevestigd op Gallowaystraat 4 te Culemborg en is actief in de branche Thuiszorg.

RB Medical
Opgericht in April 2024

De onderneming RB Medical is gevestigd op Eemweg 42 te Culemborg en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Kunstfabriek de Wit
Opgericht in April 2024

De onderneming Kunstfabriek de Wit is gevestigd op Zilvervosstraat 9 te Culemborg en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Woensdag 24 april 2024

Uw Aandacht, Onze Zorg B.V.
Opgericht in Januari 2008

De besloten vennootschap Uw Aandacht, Onze Zorg B.V. is gevestigd op Belle van Zuylenlaan 5Kamer 3 te Culemborg en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

SDH Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap SDH Holding B.V. is gevestigd op Brenkmanweg 3 te Culemborg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sunny Day Design
Opgericht in April 2024

De onderneming Sunny Day Design is gevestigd op Veldmuisstraat 10 te Culemborg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van Kraaij Engineering
Opgericht in April 2024

De onderneming Van Kraaij Engineering is gevestigd op Prijsseweg 25 te Culemborg en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

LockSmith Enterprises B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap LockSmith Enterprises B.V. is gevestigd op Dinkelpad 4 te Culemborg en is actief in de branche Financiële holdings.

SMART Products B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap SMART Products B.V. is gevestigd op Edelherthof 6 te Culemborg en is actief in de branche Vervaardiging van elektronische componenten.

The Studios
Opgericht in Februari 2024

De onderneming The Studios is gevestigd op Eekhoornstraat 19 te Culemborg en is actief in de branche Reclamebureaus.

SMART Services B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap SMART Services B.V. is gevestigd op Edelherthof 6 te Culemborg en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

BWD dienstverlening
Opgericht in Maart 2024

De onderneming BWD dienstverlening is gevestigd op Postmastraat 25 te Culemborg en is actief in de branche Landschapsverzorging.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement