Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Julianadorp-West

Wil je weten welke bedrijven er in Julianadorp-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Julianadorp-West.

In Julianadorp-West zoek ik een:

  Vrijdag 13 april 2018

  H.J.W. Wessels Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap H.J.W. Wessels Holding B.V. is gevestigd op Langevliet 8A te Julianadorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1787BC
  H.J.W. Wessels Bloembollen B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap H.J.W. Wessels Bloembollen B.V. is gevestigd op Langevliet 8A te Julianadorp en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1787BC

  Zaterdag 18 maart 2017

  S.K.J.
  Opgericht in maart 2017

  De stichting S.K.J. is gevestigd op Weth W de Boerstraat 16 te Julianadorp en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1788AT

  Woensdag 14 september 2016

  Wellness Julianadorp
  Opgericht in augustus 2016

  De onderneming Wellness Julianadorp is gevestigd op Van Foreestweg 111 te JULIANADORP en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1787BH
  Growking
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Growking is gevestigd op Mr J Henderikxstraat 88 te JULIANADORP en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1788AN

  Donderdag 1 januari 2015

  Raadsheer financieel advies | mediation
  Opgericht in augustus 2015

  De onderneming Raadsheer financieel advies | mediation is gevestigd op Meester J. Henderikxstraat 74 te JULIANADORP en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1788AN
  E.S.J. de Wit
  Opgericht in maart 2014

  De onderneming E.S.J. de Wit is gevestigd op Langevliet 2-B te JULIANADORP en is actief in de branche Bloementeelt.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1787BC
  De Duinstruiners
  Opgericht in juli 2013

  De onderneming De Duinstruiners is gevestigd op meester Daarnhouwerstraat 4 te Julianadorp en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1787BA
  Kapsalon Head Lines
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kapsalon Head Lines is gevestigd op Van Foreestweg 109 te Julianadorp en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1787BH
  Kappersbedrijf Adriana
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kappersbedrijf Adriana is gevestigd op Langevliet 2 te Julianadorp en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1787BC
  Linda's Classic Hair
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Linda's Classic Hair is gevestigd op Meester J. de Vriesstraat 43 te Julianadorp en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Den Helder » Julianadorp » Julianadorp-West » 1788AW

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?