Bedrijven in Drimmelen

Wil je weten welke bedrijven er in Drimmelen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Drimmelen.

Filter

Maandag 26 september 2022

NG zorgt
Opgericht in September 2022

De onderneming NG zorgt is gevestigd op Dominee Jamesstraat 2 te Lage Zwaluwe en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Koreman Energielabels
Opgericht in September 2022

De onderneming Koreman Energielabels is gevestigd op Godfried Schalckenstraat 60 te Made en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Vereniging van Eigenaars Den Deel 7/Cyclaamstraat 1D te Made
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Den Deel 7/Cyclaamstraat 1D te Made is gevestigd op den Deel 7 te Made en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Geknipt
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Geknipt is gevestigd op Valkenhof 12 te Made en is actief in de branche Haarverzorging.

jewellerybyzoe
Opgericht in September 2022

De onderneming jewellerybyzoe is gevestigd op Kanaalweg-West 2 te Made en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Thijs Car Cleaning Service
Opgericht in September 2022

De onderneming Thijs Car Cleaning Service is gevestigd op Dominee Jamesstraat 25 te Lage Zwaluwe en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Monic Visual Creations
Opgericht in September 2022

De onderneming Monic Visual Creations is gevestigd op Hazelaar 1 te Made en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

A.Koorevaar Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming A.Koorevaar Dienstverlening is gevestigd op Brugdam 20 te Lage Zwaluwe en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Dinsdag 13 september 2022

Chana's onderneming
Opgericht in September 2022

De onderneming Chana's onderneming is gevestigd op Ravelijn 20 te Terheijden en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Quality Hair by Quincy
Opgericht in September 2022

De onderneming Quality Hair by Quincy is gevestigd op De Elft 10 te Made en is actief in de branche Haarverzorging.

Haanskorf Agency
Opgericht in September 2022

De onderneming Haanskorf Agency is gevestigd op Dorskarstraat 7 te Made en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

Brr feestverhuur
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Brr feestverhuur is gevestigd op De Elft 14 te Made en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Stichting Repair Caf? Gemeente Drimmelen
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting Repair Caf? Gemeente Drimmelen is gevestigd op Koningsveld 31 te Terheijden en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

FlexTess
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming FlexTess is gevestigd op Bergseweg 15 te Made en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 12 september 2022

Melkveebedrijf de Leeuw B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Melkveebedrijf de Leeuw B.V. is gevestigd op Hoevenseweg 22A te Wagenberg en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent