Bedrijven in Peij

Wil je weten welke bedrijven er in Peij zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Peij.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Geurts Sales & Marketing
Opgericht in April 2023

De onderneming Geurts Sales & Marketing is gevestigd op Vulenstraat 8 te ECHT en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Schoonmaakbedrijf TVKcleaning
Opgericht in September 2020

De vennootschap onder firma Schoonmaakbedrijf TVKcleaning is gevestigd op Houtstraat 12B te ECHT en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Root Productions B.V.
Opgericht in Januari 2014

De besloten vennootschap Root Productions B.V. is gevestigd op Houtstraat 59A te ECHT en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

ST Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap ST Holding B.V. is gevestigd op Houtstraat 59A te ECHT en is actief in de branche Financiële holdings.

SoloWorks
Opgericht in April 2023

De onderneming SoloWorks is gevestigd op Narcissenstraat 116 te ECHT en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Mardini installatie
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Mardini installatie is gevestigd op Schoolstraat 25 te ECHT en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Dinsdag 23 mei 2023

B&B Marr?
Opgericht in Mei 2023

De onderneming B&B Marr? is gevestigd op Kerkveldsweg Oost 12 te ECHT en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Vrijdag 21 april 2023

DKG keukenmontage
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma DKG keukenmontage is gevestigd op Narcissenstraat 202 te ECHT en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Stichting Schuttersactiviteiten St. Stephanus
Opgericht in Maart 2023

De stichting Stichting Schuttersactiviteiten St. Stephanus is gevestigd op Grote Tiend 62 te ECHT en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

CARGOCONSULT
Opgericht in April 2023

De onderneming CARGOCONSULT is gevestigd op Wiejerdstraat 11 te ECHT en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

LPH Investments B.V.
Opgericht in April 2018

De besloten vennootschap LPH Investments B.V. is gevestigd op Leliestraat 19 te ECHT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TheDigitalProblemSolver
Opgericht in April 2023

De onderneming TheDigitalProblemSolver is gevestigd op Wolfsberg 7A te ECHT en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Cafe Cafetaria
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Cafe Cafetaria "de Brink" B.V. is gevestigd op Brugweg 89 te ECHT en is actief in de branche cafés.

Lucie-cares
Opgericht in April 2023

De onderneming Lucie-cares is gevestigd op Theresiastraat 32 te ECHT en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Bewust je-Zelf Zien
Opgericht in April 2023

De onderneming Bewust je-Zelf Zien is gevestigd op Jacobastraat 105 te ECHT en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Meer nieuws in Peij

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent