Bedrijven in Eemsmond

Wil je weten welke bedrijven er in Eemsmond zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Eemsmond.

Filter Filter

Dinsdag 23 januari 2024

Like the Wind B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Like the Wind B.V. is gevestigd op Toppinga's-weg 5 te OUDESCHIP en is actief in de branche Financiële holdings.

A. Kremer Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap A. Kremer Holding B.V. is gevestigd op Kwekersweg 5A te Uithuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

Den Hartogh Uithuizermeeden B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Den Hartogh Uithuizermeeden B.V. is gevestigd op Eikenlaan 4 te Uithuizermeeden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Schouten Rottum V.O.F.
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Schouten Rottum V.O.F. is gevestigd op Jacob Tilbusscherweg 17 te Rottum en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

I. Kremer Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap I. Kremer Holding B.V. is gevestigd op Kwekersweg 5A te Uithuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

G2G Equipment B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap G2G Equipment B.V. is gevestigd op Robbenplaatweg 15A te EEMSHAVEN en is actief in de branche Vervaardiging van hydraulische apparatuur.

Handelsonderneming Kantens
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Handelsonderneming Kantens is gevestigd op Poelestraat 1 te Kantens en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Gideon Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gideon Consulting is gevestigd op Kwekersweg 25 te Uithuizermeeden en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

R.M.B. Oosterhof dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming R.M.B. Oosterhof dienstverlening is gevestigd op Huizingerweg 4 te STARTENHUIZEN en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Dekkema Installatie en Bouw
Opgericht in Juli 2010

De onderneming Dekkema Installatie en Bouw is gevestigd op Wilgenbos 1 te Uithuizen en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Fanedes
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Fanedes is gevestigd op Molenhorn 20 te Zandeweer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

El Inga B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap El Inga B.V. is gevestigd op Kaapweg 2 te Uithuizermeeden en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

Kleinsmit Bouwkundige Diensten B.V.
Opgericht in Januari 2011

De besloten vennootschap Kleinsmit Bouwkundige Diensten B.V. is gevestigd op Paaptilsterweg 15 te UITHUIZERMEEDEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Ik en Zorg B.V.
Opgericht in Oktober 2017

De besloten vennootschap Ik en Zorg B.V. is gevestigd op Oldenzijlsterweg 6 te Oldenzijl en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

G2G Constructie & Service B.V.
Opgericht in November 2018

De besloten vennootschap G2G Constructie & Service B.V. is gevestigd op Zuster Kortestraat 3 te Roodeschool en is actief in de branche Vervaardiging van hijs-, hef- en transportwerktuigen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent