Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Noord 2

Wil je weten welke bedrijven er in Noord 2 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noord 2.

In Noord 2 zoek ik een:

  Zaterdag 15 september 2018

  Seth B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Seth B.V. is gevestigd op Lichttorenhoofd 14 te Etten-Leur en is actief in de branche Financiële holdings.

  Etten-Leur » Etten-Leur Noord woongebied » Noord 2 » 4871CC
  VanDAAN Makelaardij B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap VanDAAN Makelaardij B.V. is gevestigd op Lichttorenhoofd 5 te Etten-Leur en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Etten-Leur » Etten-Leur Noord woongebied » Noord 2 » 4871CA

  Zondag 8 oktober 2017

  Pamba
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Pamba is gevestigd op Lichttorenhoofd 6 te Etten-Leur en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

  Etten-Leur » Etten-Leur Noord woongebied » Noord 2 » 4871CC

  Woensdag 14 september 2016

  Don't just exist
  Opgericht in augustus 2016

  De onderneming Don't just exist is gevestigd op Lindenbleek 14 te ETTEN-LEUR en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Etten-Leur » Etten-Leur Noord woongebied » Noord 2 » 4871WJ

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?