Bedrijven in Franekeradeel

Wil je weten welke bedrijven er in Franekeradeel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Franekeradeel.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

26 The Agency
Opgericht in April 2024

De onderneming 26 The Agency is gevestigd op Minne Hofstrastraat 22 te Franeker en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Scented dreamworld
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Scented dreamworld is gevestigd op Sixtuswei 2 te Sexbierum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bootsma- de Kok
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Bootsma- de Kok is gevestigd op Frjentsjerterdyk 11 te SEXBIERUM en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Metaalbewerking Sokolowski
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Metaalbewerking Sokolowski is gevestigd op Haerdawei 46 te Oosterbierum en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Weijer
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Weijer is gevestigd op Riedsterweg 2 te DONGJUM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Boekemarketing
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Boekemarketing is gevestigd op Pr Willem de Zwijgerlaan 7A te Franeker en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Charita's Allround Klusbedrijf
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Charita's Allround Klusbedrijf is gevestigd op Vliet 46 te Franeker en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Marcus Weisz
Opgericht in April 2024

De onderneming Marcus Weisz is gevestigd op Prof Schotanusstraat 7 te Franeker en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dijkstra Straat en Grondwerk
Opgericht in April 2024

De onderneming Dijkstra Straat en Grondwerk is gevestigd op Achterweg 3 te Ried en is actief in de branche Stratenmaken.

Greidanusstuc
Opgericht in April 2024

De onderneming Greidanusstuc is gevestigd op Dekemastraat 22 te Tzum en is actief in de branche stukadoors.

HD installatie
Opgericht in Mei 2024

De onderneming HD installatie is gevestigd op Jorit Martensstrjitte 4 te Tzum en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

solitary eagle
Opgericht in April 2024

De onderneming solitary eagle is gevestigd op Dekemastraat 5 te Tzum en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Nina B Dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Nina B Dienstverlening is gevestigd op J H Pameijerstraat 34 te Franeker en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

PrachtVuur
Opgericht in Maart 2022

De vennootschap onder firma PrachtVuur is gevestigd op Edisonstraat 23B te FRANEKER en is actief in de branche Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

Multistore trading
Opgericht in April 2024

De onderneming Multistore trading is gevestigd op Rijksweg 4 te Herbaijum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement