Bedrijven in Grobbendonck

Wil je weten welke bedrijven er in Grobbendonck zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Grobbendonck.

Filter Filter

Donderdag 24 augustus 2023

Sneijders koude- en warmtetechniek
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Sneijders koude- en warmtetechniek is gevestigd op Christoffel Bennekersstr 1 te Goirle en is actief in de branche Groothandel in machines en apparaten voor de warmte-, koel- en vriestechniek.

Interieurbouw Priems
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Interieurbouw Priems is gevestigd op Kennedylaan 7 te Goirle en is actief in de branche Interieurbouw.

Dinsdag 25 juli 2023

Robin Gerritsen Holding B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Robin Gerritsen Holding B.V. is gevestigd op Kennedylaan 62 te Goirle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 10 juli 2023

Menzil Living B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Menzil Living B.V. is gevestigd op Pater Pirestraat 27 te Goirle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Miro Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Miro Holding B.V. is gevestigd op Tilburgseweg 133a te Goirle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

NextGen Van Brederode B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap NextGen Van Brederode B.V. is gevestigd op S vd Oijestr 4 te Goirle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 23 mei 2023

Alfie V.O.F.
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Alfie V.O.F. is gevestigd op Willem Ruysstraat 3 te Goirle en is actief in de branche Groothandel in textielwaren algemeen assortiment.

Maandag 3 april 2023

Verhalle Medical Support
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Verhalle Medical Support is gevestigd op Costerman Boodtstraat 37 te Goirle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Dinsdag 28 februari 2023

Take Part Project
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Take Part Project is gevestigd op Tilburgseweg 155a te Goirle en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Huize Mieneke
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Huize Mieneke is gevestigd op Martin Luther Kinglaan 102 te Goirle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 14 februari 2023

Duurzaamsamenwerken HF
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Duurzaamsamenwerken HF is gevestigd op Tobias Asserstraat 18 te Goirle en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Bertens Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Bertens Beheer B.V. is gevestigd op Tobias Asserstraat 32 te Goirle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Bertens Handelsonderneming B.V.
Opgericht in Maart 2007

De besloten vennootschap Bertens Handelsonderneming B.V. is gevestigd op Tobias Asserstraat 32 te Goirle en is actief in de branche Groothandel in sportartikelen (geen watersport).

Maandag 13 februari 2023

Greasyfruit B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Greasyfruit B.V. is gevestigd op van Haestrechtstraat 8 te Goirle en is actief in de branche Financiële holdings.

InfluentiallHof B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap InfluentiallHof B.V. is gevestigd op van Haestrechtstraat 8 te Goirle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent