Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Gassel kom

Wil je weten welke bedrijven er in Gassel kom zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gassel kom.

In Gassel kom zoek ik een:

  Donderdag 20 april 2017

  Petit Chapeau
  Opgericht in april 2017

  De onderneming Petit Chapeau is gevestigd op Hogenakker 7 te Gassel en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AW

  Woensdag 14 september 2016

  DeSchoneZaak B.V.
  Opgericht in augustus 2016

  De besloten vennootschap DeSchoneZaak B.V. is gevestigd op Dorpstraat 30 te GASSEL en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AM
  Cafetaria Gassel
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Cafetaria Gassel is gevestigd op Julianaplein 15 te GASSEL en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AK

  Vrijdag 15 januari 2016

  Nieuwkoop Zorg
  Opgericht in december 2015

  De onderneming Nieuwkoop Zorg is gevestigd op De Deel 7 te GASSEL en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438RD

  Donderdag 1 januari 2015

  De Schone Zaak
  Opgericht in september 2015

  De onderneming De Schone Zaak is gevestigd op Dorpstraat 30 te GASSEL en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AM
  Eskes Dakwerken
  Opgericht in mei 2015

  De onderneming Eskes Dakwerken is gevestigd op Hofstede 42 te GASSEL en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438RB
  WdKservice
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming WdKservice is gevestigd op De Akker 22 te GASSEL en is actief in de branche Kantines en contractcatering.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AS
  Traneco
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Traneco is gevestigd op Hoeve 17 te GASSEL en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438ND
  Driessen Industries B.V.
  Opgericht in november 2014

  De besloten vennootschap Driessen Industries B.V. is gevestigd op Dorpstraat 40 te GASSEL en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AM
  De Bongerd
  Opgericht in november 2013

  De onderneming De Bongerd is gevestigd op Schoolstraat 8 te Gassel en is actief in de branche Primair en speciaal onderwijs.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AC
  Hummeltjeshof
  Opgericht in juli 2013

  De onderneming Hummeltjeshof is gevestigd op Dorpstraat 2 te Gassel en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AM
  Knipservice Hyang
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Knipservice Hyang is gevestigd op Gentstraat 9 te Gassel en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AD
  Driestroomhuis De Till
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Driestroomhuis De Till is gevestigd op Julianaplein 3 te Gassel en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AK
  van Geest Coaching en Consultancy
  Opgericht in april 2013

  De onderneming van Geest Coaching en Consultancy is gevestigd op Dorpstraat 8 te Gassel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AM
  PiWi Consultancy B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap PiWi Consultancy B.V. is gevestigd op Hogenakker 7 te Gassel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AW
  Peter Thoonen Holding B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Peter Thoonen Holding B.V. is gevestigd op Nieuweweg 15 te Gassel en is actief in de branche Beleggingsinstellingen.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AB
  Hendriks Keuken Techniek
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Hendriks Keuken Techniek is gevestigd op Dorpstraat 42 te Gassel en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438AM
  Weem ICT
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Weem ICT is gevestigd op Hofstede 29 te Gassel en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Grave » Gassel » Gassel kom » 5438RC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gassel kom

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?