Bedrijven in Helpman

Wil je weten welke bedrijven er in Helpman zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Helpman.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Myrthe Nauta
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Myrthe Nauta is gevestigd op Helper Westsingel 2-1 te Groningen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Vereniging van Eigenaren van Houtenlaan 154 en 156 te Groningen
Opgericht in Augustus 1977

De vereniging Vereniging van Eigenaren van Houtenlaan 154 en 156 te Groningen is gevestigd op Helper Weststraat 2e te Groningen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

S Drent sales
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming S Drent sales is gevestigd op Helper Brink 25a te Groningen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Lucere Clothing
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Lucere Clothing is gevestigd op Helper Oostsingel 8c te Groningen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bad Line
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bad Line is gevestigd op Van Starkenborghstraat 4 te Groningen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Yoram Hilberts Tennis
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Yoram Hilberts Tennis is gevestigd op Waldeck-Pyrmontstraat 2a te Groningen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Allround klusvrouw
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Allround klusvrouw is gevestigd op Emmastraat 15a 112 te Groningen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Suzanne van Haren
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Suzanne van Haren is gevestigd op Coendersweg 84 te Groningen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

RBGZ
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming RBGZ is gevestigd op Helper Westsingel 79 te Groningen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Dinsdag 10 oktober 2023

Shtuchki
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Shtuchki is gevestigd op Helper Westsingel 75 te Groningen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Balans en begeleiding door Minke
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Balans en begeleiding door Minke is gevestigd op Coendersweg 74b te Groningen en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

KazuyaCompany
Opgericht in September 2023

De onderneming KazuyaCompany is gevestigd op Helper Weststraat 41 te Groningen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Coachingspraktijk Context
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Coachingspraktijk Context is gevestigd op De Ranitzstraat 18b te Groningen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

DIYcoating
Opgericht in September 2023

De onderneming DIYcoating is gevestigd op Van Houtenlaan 144 te Groningen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

StaRo Consultancy
Opgericht in September 2023

De onderneming StaRo Consultancy is gevestigd op Van Panhuysstraat 14 te Groningen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Meer nieuws in Helpman

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent