Bedrijven in Oosterparkwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Oosterparkwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosterparkwijk.

Filter

Dinsdag 28 juni 2022

Zorg Level Groningen
Opgericht in juni 2022

De onderneming Zorg Level Groningen is gevestigd op Vinkenstraat 31b te Groningen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Groningen > Oosterparkwijk > Vogelbuurt > 9713TC
de Zaak Groningen V.O.F.
Opgericht in mei 2022

De vennootschap onder firma de Zaak Groningen V.O.F. is gevestigd op Dirk Huizingastraat 6-1 te Groningen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Groningen > Oosterparkwijk > Gorechtbuurt > 9713GM
The New Business
Opgericht in juni 2022

De onderneming The New Business is gevestigd op Nachtegaalstraat 73 te Groningen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Groningen > Oosterparkwijk > Vogelbuurt > 9713ST
ASA Osman
Opgericht in juni 2022

De onderneming ASA Osman is gevestigd op Zaagmuldersweg 360 te Groningen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Groningen > Oosterparkwijk > Gorechtbuurt > 9713LS
1Line
Opgericht in juli 2021

De vennootschap onder firma 1Line is gevestigd op Eemskanaal 10 te Groningen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Groningen > Oosterparkwijk > Damsterbuurt > 9713AA
Flavius en Friso V.O.F.
Opgericht in juni 2022

De vennootschap onder firma Flavius en Friso V.O.F. is gevestigd op Resedastraat 1-9 te Groningen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Groningen > Oosterparkwijk > Florabuurt > 9713TN
Drs. P.C.A. Blom
Opgericht in mei 2022

De onderneming Drs. P.C.A. Blom is gevestigd op Resedastraat 81 te Groningen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Groningen > Oosterparkwijk > Florabuurt > 9713TP
Westh Style
Opgericht in mei 2022

De onderneming Westh Style is gevestigd op Damsterdiep 275-8 te Groningen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Groningen > Oosterparkwijk > Damsterbuurt > 9713EE
Select Groep
Opgericht in december 2020

De vennootschap onder firma Select Groep is gevestigd op Irislaan 56a te Groningen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Groningen > Oosterparkwijk > Bloemenbuurt > 9713RL
Klein klusbedrijf Noord Nederland
Opgericht in juni 2022

De onderneming Klein klusbedrijf Noord Nederland is gevestigd op Heesterpoort 21 te Groningen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Groningen > Oosterparkwijk > Bloemenbuurt > 9713KX
Horsman Communication & Design
Opgericht in mei 2022

De onderneming Horsman Communication & Design is gevestigd op Damsterdiep 189 te Groningen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Groningen > Oosterparkwijk > Damsterbuurt > 9713EC
BrWorx
Opgericht in mei 2022

De onderneming BrWorx is gevestigd op Vinkenstraat 14a te Groningen en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Groningen > Oosterparkwijk > Vogelbuurt > 9713TG
TAAT! Coaching & Advies
Opgericht in juni 2022

De onderneming TAAT! Coaching & Advies is gevestigd op Dirk Huizingastraat 11a te Groningen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Groningen > Oosterparkwijk > Gorechtbuurt > 9713GL

Dinsdag 14 juni 2022

Sam performing and teaching musician
Opgericht in mei 2022

De onderneming Sam performing and teaching musician is gevestigd op Mezenplein 4 te Groningen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Groningen > Oosterparkwijk > Vogelbuurt > 9713PT
NOORDR
Opgericht in mei 2022

De onderneming NOORDR is gevestigd op Zaagmuldersweg 380 te Groningen en is actief in de branche Grafische afwerking en overige activiteiten verwant aan de drukkerij.

Groningen > Oosterparkwijk > Gorechtbuurt > 9713LT

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oosterparkwijk

Instellen

Meer nieuws in Oosterparkwijk

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement