Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Kornhorn

Wil je weten welke bedrijven er in Kornhorn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kornhorn.

In Kornhorn zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  M.D.de Vries
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming M.D.de Vries is gevestigd op Kerkweide 51 te Kornhorn en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PH

  Maandag 1 mei 2017

  Team StarFire
  Opgericht in april 2017

  De stichting Team StarFire is gevestigd op Provincialeweg 33 te Kornhorn en is actief in de branche Auto- en motorsport.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PA

  Woensdag 14 september 2016

  EWC Diagnostics B.V.
  Opgericht in juni 2016

  De besloten vennootschap EWC Diagnostics B.V. is gevestigd op Provincialeweg 6 te KORNHORN en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PD

  Dinsdag 13 september 2016

  @Visions
  Opgericht in februari 2016

  De onderneming @Visions is gevestigd op Provincialeweg 72 te KORNHORN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PG
  Ettie Storteboom
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Ettie Storteboom is gevestigd op Noordwijkerweg 19 te KORNHORN en is actief in de branche Fokken en houden van schapen en geiten.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864TB

  Dinsdag 21 juni 2016

  Moneo Advies
  Opgericht in april 2016

  De maatschap Moneo Agrarisch Advies is gevestigd op Veenweg 34 te DE WILP en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PP

  Vrijdag 15 januari 2016

  Siepel & Cuperus V.O.F
  Opgericht in december 2015

  De vennootschap onder firma Siepel & Cuperus V.O.F is gevestigd op De Oester 9 te KORNHORN en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PT

  Donderdag 1 januari 2015

  Ednet administratie-specialist
  Opgericht in februari 2015

  De onderneming Ednet administratie-specialist is gevestigd op De Oester 4 te KORNHORN en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PT
  Yolanda Kruizinga sportmassage
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Yolanda Kruizinga sportmassage is gevestigd op Provincialeweg 27 te KORNHORN en is actief in de branche Overige sportactiviteiten n.e.g..

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PA
  De Fytsfabryk
  Opgericht in december 2014

  De onderneming De Fytsfabryk is gevestigd op Hörnhuusstraat 39 te KORNHORN en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PL
  Live in Comfort
  Opgericht in november 2014

  De onderneming Live in Comfort is gevestigd op Kerkweide 43 te KORNHORN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PH
  Kapsalon Karin
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kapsalon Karin is gevestigd op Provincialeweg 15 te Kornhorn en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PA
  ICT du NORD
  Opgericht in april 2013

  De onderneming ICT du NORD is gevestigd op Provincialeweg 59 te Kornhorn en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PB
  Evosolutions B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Evosolutions B.V. is gevestigd op Provincialeweg 6 te Kornhorn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PD
  Storteboom Agri B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Storteboom Agri B.V. is gevestigd op Provincialeweg 70 te Kornhorn en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors en bevrachters; weging en meting.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PG
  De Babyhoeve
  Opgericht in juli 2009

  De onderneming De Babyhoeve is gevestigd op Klaverweide 26 te Kornhorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PP
  Time 4 Your Nails
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Time 4 Your Nails is gevestigd op De Parel 1 te Kornhorn en is actief in de branche Markthandel in non-food artikelen (geen textiel, kleding en schoenen).

  Grootegast » Opende » Kornhorn » 9864PR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kornhorn

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?