Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Dhamal Taxi
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Dhamal Taxi is gevestigd op Lange Margarethastraat 39 te Haarlem en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Charlotte Charpentier
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Charlotte Charpentier is gevestigd op Koningstraat 54 te Haarlem en is actief in de branche Haarverzorging.

Insync Care
Opgericht in April 2024

De onderneming Insync Care is gevestigd op Helmbrekersteeg 6 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Sup?rette Haarlem B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Sup?rette Haarlem B.V. is gevestigd op Anegang 17 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Stichting Buurtbakens Haarlem
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Buurtbakens Haarlem is gevestigd op Bakkumstraat 43 te Haarlem en is actief in de branche Monumentenzorg.

hand&plant
Opgericht in April 2024

De onderneming hand&plant is gevestigd op Zijlstraat 27-0014 te Haarlem en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

L. Podda
Opgericht in April 2024

De onderneming L. Podda is gevestigd op Peuzelaarsteeg 1C te Haarlem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woensdag 24 april 2024

Out HRM B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Out HRM B.V. is gevestigd op Spaarne 66 te Haarlem en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Onbound B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Onbound B.V. is gevestigd op Nassaustraat 23 te Haarlem en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen (niet op het gebied van gezondheids- en we.

WinWin Travel
Opgericht in Maart 2024

De onderneming WinWin Travel is gevestigd op Zijlvest 39P te Haarlem en is actief in de branche Webportals.

Etiza
Opgericht in April 2024

De onderneming Etiza is gevestigd op Justine de Gouwerhof 2 te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

OBC Connect
Opgericht in April 2024

De onderneming OBC Connect is gevestigd op Verwulft 5 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Baby Classes by Claire
Opgericht in April 2024

De onderneming Baby Classes by Claire is gevestigd op Kinderhuisvest 11 te Haarlem en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Wara Books
Opgericht in April 2024

De onderneming Wara Books is gevestigd op Zijlstraat 19D te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dock't B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Dock't B.V. is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 45-47 te Haarlem en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Buurten in Oude Stad

Meer nieuws in Binnenstad

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement