Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

BOBBI BAR-DANCING B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap BOBBI BAR-DANCING B.V. is gevestigd op Spaarne 78 te Haarlem en is actief in de branche cafés.

DE DRIE KONINGEN B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap DE DRIE KONINGEN B.V. is gevestigd op Spaarne 78 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Lazokia
Opgericht in November 2022

De onderneming Lazokia is gevestigd op Zijlvest 39P te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Hannah Watt Design
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hannah Watt Design is gevestigd op Witte Herenstraat 47RD te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

De Bode
Opgericht in September 2019

De onderneming De Bode is gevestigd op Zijlstraat 93 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in meubels.

Mr. R. van den Berg Advocatuur B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Mr. R. van den Berg Advocatuur B.V. is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 35 te Haarlem en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Mr. R. van den Berg Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Mr. R. van den Berg Holding B.V. is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 35 te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Donald Boeing fotografie
Opgericht in November 2022

De onderneming Donald Boeing fotografie is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 87B te Haarlem en is actief in de branche Fotografie.

Dark Roots Tattoo
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Dark Roots Tattoo is gevestigd op Nassaustraat 5 te Haarlem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

DataBynk
Opgericht in September 2022

De onderneming DataBynk is gevestigd op Kinderhuisvest 13 te Haarlem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Le Petit Caf? B.V. i.o.
Opgericht in November 2022

De onderneming Le Petit Caf? B.V. i.o. is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 27 te Haarlem en is actief in de branche cafés.

Bram Wijsman Media
Opgericht in November 2022

De onderneming Bram Wijsman Media is gevestigd op Schagchelstraat 19A 0101 te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

M.W. Basispsycholoog
Opgericht in November 2022

De onderneming M.W. Basispsycholoog is gevestigd op Zijlstraat 17C te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Hedgehog Language Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hedgehog Language Services is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 37A te Haarlem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

FORTY | Haarlem B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap FORTY | Haarlem B.V. is gevestigd op Anegang 40 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

 

Buurten in Oude Stad

Meer nieuws in Binnenstad

Snelheidscontroles Haarlem

Flitser Oudeweg, Haarlem
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 06:22 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent