Bedrijven in Vijfhoek

Wil je weten welke bedrijven er in Vijfhoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vijfhoek.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

De Mooiste Muren B.V.
Opgericht in Mei 1994

De besloten vennootschap De Mooiste Muren B.V. is gevestigd op Gierstraat 47 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in verf, verfwaren en behang.

Urbana Holding B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Urbana Holding B.V. is gevestigd op Doelstraat 5B te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

Rosa Elizabeth
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rosa Elizabeth is gevestigd op Sophiastraat 4ZW te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

tocareforyou
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming tocareforyou is gevestigd op Drossestraat 102 te Haarlem en is actief in de branche Thuiszorg.

J.A.D.E Jobs
Opgericht in September 2022

De onderneming J.A.D.E Jobs is gevestigd op Lange Raamstraat 10RD te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Vereniging van Ondereigenaars Nieuwe Kerksplein 1 rood te Haarlem
Opgericht in Februari 2017

De vereniging Vereniging van Ondereigenaars Nieuwe Kerksplein 1 rood te Haarlem is gevestigd op Nieuwe Kerksplein 1B te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

HRM Buurma
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming HRM Buurma is gevestigd op Doelenplein 29 te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

VERENIGING VAN EIGENAARS VAN HET FLATGEBOUW te Haarlem Drappenierstraat 13
Opgericht in April 1983

De vereniging VERENIGING VAN EIGENAARS VAN HET FLATGEBOUW te Haarlem Drappenierstraat 13 is gevestigd op Drapenierstraat 13RD te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Maandag 26 september 2022

V.v.E. Vlamingstraat 11 zwart en Rood
Opgericht in Juli 1983

De vereniging V.v.E. Vlamingstraat 11 zwart en Rood is gevestigd op Vlamingstraat 11ZW te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Roof-Tech Dynamics
Opgericht in November 2020

De onderneming Roof-Tech Dynamics is gevestigd op Grote Houtstraat 120D te Haarlem en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 12 september 2022

NB SociaalOndernemer
Opgericht in September 2022

De onderneming NB SociaalOndernemer is gevestigd op Lange Raamstraat 17RD te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Raissa Ventura Studio
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Raissa Ventura Studio is gevestigd op Zuiderstraat 19 te Haarlem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Lune Management
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Lune Management is gevestigd op Lange Bogaardstraat 6 te Haarlem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woensdag 31 augustus 2022

AHM Solutions
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming AHM Solutions is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 80A te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

De Vlaamsche Reus
Opgericht in November 1992

De onderneming De Vlaamsche Reus is gevestigd op Nieuwstraat 6 te Haarlem en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

 

Buurten in Oude Stad

Meer nieuws in Vijfhoek

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent