Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Vijfhoek

Wil je weten welke bedrijven er in Vijfhoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vijfhoek.

In Vijfhoek zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  buroCRAFT
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma buroCRAFT is gevestigd op Lange Lakenstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZC
  Cater Joost
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Cater Joost is gevestigd op Sophiastraat 8RD te Haarlem en is actief in de branche Kantines en contractcatering.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VW

  Maandag 31 december 2018

  Inside Oudt
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Inside Oudt is gevestigd op Grote Houtstraat 102A RD te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ST
  Van Rooijen Medical B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Van Rooijen Medical B.V. is gevestigd op Gasthuisstraat 9 te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011XN
  Nieuweroord Woningen Exploitatie C.V.
  Opgericht in december 2018

  De commanditaire vennootschap Nieuweroord Woningen Exploitatie C.V. is gevestigd op Wilhelminastraat 43A te Haarlem en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VK

  Zondag 9 december 2018

  Critical Duck Studios
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Critical Duck Studios is gevestigd op Gedempte Voldersgracht 20 te Haarlem en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011WD
  Marleen Zwartkruis Media
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Marleen Zwartkruis Media is gevestigd op Lange Raamstraat 10RD te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZW
  Sabrine Khoury
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Sabrine Khoury is gevestigd op Wilhelminastraat 35E te Haarlem en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VJ
  Roger Montana Holding B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Roger Montana Holding B.V. is gevestigd op Korte Houtstraat 22RD te Haarlem en is actief in de branche Financiële holdings.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZP
  380-750NM Amsterdam B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap 380-750NM Amsterdam B.V. is gevestigd op Korte Houtstraat 22RD te Haarlem en is actief in de branche Vervaardiging van elektrische lampen en verlichtingsapparaten.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZP
  Volt Advocaten
  Opgericht in november 2018

  De maatschap Volt Advocaten is gevestigd op Wilhelminastraat 14 te Haarlem en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011VM
  Project4You
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Project4You is gevestigd op Lange Raamstraat 8 te Haarlem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZW
  Hazmax Group Holdings B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Hazmax Group Holdings B.V. is gevestigd op Gierstraat 69RD te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011GC
  Bilder B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Bilder B.V. is gevestigd op Doelenplein 10 te Haarlem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011XR

  Maandag 5 november 2018

  Outdoor Tours
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Outdoor Tours is gevestigd op Oude Raamstraat 3 te Haarlem en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZG

  Maandag 15 oktober 2018

  Luis LTM
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Luis LTM is gevestigd op Oude Raamstraat 11-0021 te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZG
  Milan Faas
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Milan Faas is gevestigd op Vlamingstraat 32RD te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011WS
  All Things Voice
  Opgericht in september 2018

  De onderneming All Things Voice is gevestigd op Drapenierstraat 14RD te Haarlem en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011WZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Vijfhoek

  Instellen

  Buurten in Oude Stad

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?