Bedrijven in Oude Stad

Wil je weten welke bedrijven er in Oude Stad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oude Stad.

Filter

Donderdag 4 augustus 2022

BC UKROP
Opgericht in juli 2022

De onderneming BC UKROP is gevestigd op Kleine Houtstraat 88A te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Haarlem > Oude Stad > Heiliglanden > 2011DR
Bijleveld Network Consultancy
Opgericht in juli 2022

De onderneming Bijleveld Network Consultancy is gevestigd op Scheepmakersdijk 21A te Haarlem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Haarlem > Oude Stad > Burgwal > 2011AS
Imanse Security
Opgericht in juli 2022

De onderneming Imanse Security is gevestigd op Antoniestraat 8A te Haarlem en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Haarlem > Oude Stad > Burgwal > 2011CR
The yellow balloon
Opgericht in juli 2022

De onderneming The yellow balloon is gevestigd op Lange Herenvest 16 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Haarlem > Oude Stad > Burgwal > 2011BS
TCor - Zorgt
Opgericht in juli 2022

De onderneming TCor - Zorgt is gevestigd op Parklaan 129RD te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Haarlem > Oude Stad > Stationsbuurt > 2011KT
Praktijk Camille Rom?e
Opgericht in juli 2022

De onderneming Praktijk Camille Rom?e is gevestigd op Spaarnwouderstraat 94ZW te Haarlem en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Haarlem > Oude Stad > Burgwal > 2011AG
W.G.G. International Consultancy Group
Opgericht in juli 2022

De maatschap W.G.G. International Consultancy Group is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 61 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Haarlem > Oude Stad > Binnenstad > 2011GM
Emese K
Opgericht in juli 2022

De onderneming Emese K is gevestigd op Raamsteeg 11ZW te Haarlem en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Haarlem > Oude Stad > Burgwal > 2011BH
Kees T.Services
Opgericht in juli 2022

De onderneming Kees T.Services is gevestigd op Korte Houtstraat 3B te Haarlem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Haarlem > Oude Stad > Vijfhoek > 2011ZN
POB-ml
Opgericht in juni 2022

De onderneming POB-ml is gevestigd op Nieuwe Gracht 17D te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Haarlem > Oude Stad > Bakenes > 2011NB
Stichting Projekt Ukraina
Opgericht in juli 2022

De stichting Stichting Projekt Ukraina is gevestigd op Zijlstraat 87B te Haarlem en is actief in de branche Overige ideƫle organisaties n.e.g..

Haarlem > Oude Stad > Binnenstad > 2011TM
Matteo Zingale Personal Chef
Opgericht in juli 2022

De onderneming Matteo Zingale Personal Chef is gevestigd op Nieuwe Gracht 72-0024 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

Haarlem > Oude Stad > Stationsbuurt > 2011NJ
BC
Opgericht in juli 2022

De onderneming BC "UKROP" Korchovyi I. is gevestigd op Kleine Houtstraat 88A te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Haarlem > Oude Stad > Heiliglanden > 2011DR
Marremo Finance B.V.
Opgericht in september 2021

De besloten vennootschap Marremo Finance B.V. is gevestigd op Kennemerplein 6 te Haarlem en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Haarlem > Oude Stad > Stationsbuurt > 2011MJ
Vereniging van Eigenaars Gebouw Harmenjansweg 5 zwart en rood te Haarlem
Opgericht in januari 2002

De vereniging Vereniging van Eigenaars Gebouw Harmenjansweg 5 zwart en rood te Haarlem is gevestigd op Harmenjansweg 5RD te Haarlem en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Haarlem > Oude Stad > Burgwal > 2011AZ

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oude Stad

Instellen

Buurten in Oude Stad

Meer nieuws in Oude Stad

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement