Bedrijven in Oude Stad

Wil je weten welke bedrijven er in Oude Stad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oude Stad.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Mette's Coffee
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mette's Coffee is gevestigd op De Witstraat 26 te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

De Mooiste Muren B.V.
Opgericht in Mei 1994

De besloten vennootschap De Mooiste Muren B.V. is gevestigd op Gierstraat 47 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in verf, verfwaren en behang.

Sour Tattoo
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sour Tattoo is gevestigd op Nieuwe Kruisstraat 15ZW te Haarlem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

plantbo.eth
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming plantbo.eth is gevestigd op Nieuwe Gracht 17A 1 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Urbana Holding B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Urbana Holding B.V. is gevestigd op Doelstraat 5B te Haarlem en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Rosa Elizabeth
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rosa Elizabeth is gevestigd op Sophiastraat 4ZW te Haarlem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Doortje Wullems
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Doortje Wullems is gevestigd op Kinderhuisvest 29A te Haarlem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Rotato
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rotato is gevestigd op Kruisweg 44A te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van Eigenaars van de appartementsrechten Nieuwe Kruisstraat 9 zwart en rood te Haarlem
Opgericht in Juli 1995

De vereniging Vereniging van Eigenaars van de appartementsrechten Nieuwe Kruisstraat 9 zwart en rood te Haarlem is gevestigd op Nieuwe Kruisstraat 9RD te Haarlem en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Bureaubin
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bureaubin is gevestigd op Kraaienhorst 37 te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Elevated Home Design
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Elevated Home Design is gevestigd op Kerkhofstraat 23ZW te Haarlem en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Sophie Elisabeth
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sophie Elisabeth is gevestigd op Barteljorisstraat 10F te Haarlem en is actief in de branche Eventcatering.

ICHP B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap ICHP B.V. is gevestigd op Prinsen Bolwerk 48 te Haarlem en is actief in de branche Projectontwikkeling.

tocareforyou
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming tocareforyou is gevestigd op Drossestraat 102 te Haarlem en is actief in de branche Thuiszorg.

B DRAMMEH
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming B DRAMMEH is gevestigd op Nieuwe Groenmarkt 24RD te Haarlem en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

 

Buurten in Oude Stad

Meer nieuws in Oude Stad

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent