Bedrijven in Haren

Wil je weten welke bedrijven er in Haren zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Haren.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Camping de Fruitberg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Camping de Fruitberg is gevestigd op Dorpsweg 67 te Onnen en is actief in de branche Kampeerterreinen.

Janne unfolds
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Janne unfolds is gevestigd op Kerklaan 30e te HAREN GN en is actief in de branche Overig natuurwetenschappelijk speur- en ontwikkelingswerk (niet biotechnologisch).

Rijschool Van Dam
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rijschool Van Dam is gevestigd op Emmalaan 70 te HAREN GN en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Dinsdag 23 januari 2024

Andina-Connect
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Andina-Connect is gevestigd op Van Veldekelaan 8 te HAREN GN en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Sloch B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Sloch B.V. is gevestigd op Sijgerscampe 26 te HAREN GN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Chang ChihChung
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Chang ChihChung is gevestigd op Kerklaan 30b te HAREN GN en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Jansen Stuc & Afbouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jansen Stuc & Afbouw is gevestigd op Rijksstraatweg 212 te HAREN GN en is actief in de branche stukadoors.

Feng Shui Homes
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Feng Shui Homes is gevestigd op Korte Dreef 4 te HAREN GN en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 11 januari 2024

Nijdam Advocatuur B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Nijdam Advocatuur B.V. is gevestigd op Kerklaan 19 te HAREN GN en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Flexbouw Bedrijfsunits Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Flexbouw Bedrijfsunits Holding B.V. is gevestigd op Rijksstraatweg 66 te HAREN GN en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

Joost Trienekens B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Joost Trienekens B.V. is gevestigd op Reigerweg 10 te HAREN GN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Asterius B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Asterius B.V. is gevestigd op Kloostersingel 42 te HAREN GN en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

BUCAK Consulting and Sourcing
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BUCAK Consulting and Sourcing is gevestigd op Gentiaanweg 25 te HAREN GN en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Cure Salutem B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Cure Salutem B.V. is gevestigd op Oosterweg 52 te HAREN GN en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Vereniging van Eigenaars appartementen Bakkersteeg/Sallandsestraat te Coevorden
Opgericht in November 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars appartementen Bakkersteeg/Sallandsestraat te Coevorden is gevestigd op Rijksstraatweg 233 te HAREN GN en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent