Bedrijven in Jubbega

Wil je weten welke bedrijven er in Jubbega zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Jubbega.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Natuurlijk Jil
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Natuurlijk Jil is gevestigd op Wolfsklauw 10 te Jubbega en is actief in de branche Haarverzorging.

JH Totaalservice
Opgericht in Mei 2023

De onderneming JH Totaalservice is gevestigd op Oldeberkoperweg 16 te Oudehorne en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Jeugd en Kerk
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Jeugd en Kerk is gevestigd op Schoterlandseweg 103 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Carolien Wolters
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Carolien Wolters is gevestigd op Tjongervallei 1A te Katlijk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Dinsdag 23 mei 2023

Kunstkollektief Galerie Mildam
Opgericht in April 2023

De vereniging Kunstkollektief Galerie Mildam is gevestigd op Schoterlandseweg 1 te Mildam en is actief in de branche Kunstgalerie├źn en -expositieruimten.

Veehouderij Aardema
Opgericht in April 2023

De onderneming Veehouderij Aardema is gevestigd op Auke Hartstraweg 3 te Jubbega en is actief in de branche Fokken en houden van schapen en geiten.

Mooi in hout
Opgericht in April 2023

De onderneming Mooi in hout is gevestigd op it Swee 3 te Jubbega en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Vrijdag 21 april 2023

Yvonne's pedicure
Opgericht in April 2023

De onderneming Yvonne's pedicure is gevestigd op Jogchem Alberdaweg 6 te Jubbega en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Elvin's service
Opgericht in April 2023

De onderneming Elvin's service is gevestigd op Belgische Wijk 1 te Jubbega en is actief in de branche Vervaardiging van aanhangwagens en opleggers.

Stichting
Opgericht in Maart 2023

De stichting Stichting "Het Friesche Paard on tour" is gevestigd op Schoterlandseweg 100 te Oudehorne en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

M de Jong Promoties
Opgericht in April 2023

De onderneming M de Jong Promoties is gevestigd op Marconistraat 7 te Oudeschoot en is actief in de branche Fotografie.

Hessels Hijs-Advies
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Hessels Hijs-Advies is gevestigd op Schoterlandseweg 125A te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dokter Bauke B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Dokter Bauke B.V. is gevestigd op Milhoes 4 te Mildam en is actief in de branche huisartsen.

Maandag 3 april 2023

Egaliseer Toppers
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Egaliseer Toppers is gevestigd op Schoterlandseweg 28 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Natuurlijk Sarah
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Natuurlijk Sarah is gevestigd op Bellstraat 11 te Oudeschoot en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent