Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Jubbega

Wil je weten welke bedrijven er in Jubbega zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Jubbega.

In Jubbega zoek ik een:

  Tulku B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Tulku B.V. is gevestigd op Schoterlandseweg 28 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Financiële holdings.

  8412SZHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Stichting de Waarmakers
  december 2017

  De stichting Stichting de Waarmakers is gevestigd op Bisschoplaan 14 te Katlijk en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

  8455JMHeerenveenJubbegaKatlijk
  Anton Annema Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Anton Annema Beheer B.V. is gevestigd op Schoolweg 8A te Jubbega en is actief in de branche Financiële holdings.

  8411XKHeerenveenJubbegaJubbega
  Greenwoodhomes B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Greenwoodhomes B.V. is gevestigd op Sevenaerpad 1B te Oudehorne en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  8413NAHeerenveenJubbegaOudehorne
  Greenwoodhomes Holding B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Greenwoodhomes Holding B.V. is gevestigd op Sevenaerpad 1B te Oudehorne en is actief in de branche Financiële holdings.

  8413NAHeerenveenJubbegaOudehorne
  Natuurlijk jij Tuintherapie
  oktober 2017

  De onderneming Natuurlijk jij Tuintherapie is gevestigd op Schoterlandseweg 121 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8412SPHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Editior
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Editior is gevestigd op Kerkelaan 18B te Katlijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8455JRHeerenveenJubbegaKatlijk
  De Drie Pilaren
  oktober 2017

  De onderneming De Drie Pilaren is gevestigd op Schoterlandseweg 14 te Oudeschoot en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

  8451CPHeerenveenJubbegaOudeschoot
  Accell Holding B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Accell Holding B.V. is gevestigd op Industrieweg 4 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8444ARHeerenveenJubbegaOudeschoot
  Accell Services B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Accell Services B.V. is gevestigd op Industrieweg 4 te Heerenveen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  8444ARHeerenveenJubbegaOudeschoot
  Accell Operations B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Accell Operations B.V. is gevestigd op Industrieweg 4 te Heerenveen en is actief in de branche Concerndiensten binnen eigen concern.

  8444ARHeerenveenJubbegaOudeschoot
  Irene Siccama
  september 2017

  De onderneming Irene Siccama is gevestigd op Schoterlandseweg 4 te Nieuwehorne en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

  8414LVHeerenveenJubbegaNieuwehorne
  Bouw- en adviesbureau O. Zijlstra
  september 2017

  De onderneming Bouw- en adviesbureau O. Zijlstra is gevestigd op Gorredijksterweg 22 te Jubbega en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8411KDHeerenveenJubbegaJubbega
  hikimori
  september 2017

  De onderneming hikimori is gevestigd op Sichte 13 te Nieuwehorne en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8414PBHeerenveenJubbegaNieuwehorne
  Sjoerd Douma Bouw en Infra
  september 2017

  De onderneming Sjoerd Douma Bouw en Infra is gevestigd op Schoterlandseweg 14 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8412SZHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  communicatiestylist
  augustus 2017

  De onderneming communicatiestylist is gevestigd op De Dobbe 10 te Mildam en is actief in de branche Public relationsbureaus.

  8454LDHeerenveenJubbegaMildam
  Bekolux
  juli 2017

  De onderneming Bekolux is gevestigd op Schoterlandseweg 20F te Jubbega en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

  8411ZDHeerenveenJubbegaJubbega
  Bos aluminium verspaning
  juli 2017

  De onderneming Bos aluminium verspaning is gevestigd op Leidijk 24A te Jubbega en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  8411ZMHeerenveenJubbegaJubbega
  Hobby Universeel
  juni 2017

  De onderneming Hobby Universeel is gevestigd op Schotanuslaan 2 te Oudeschoot en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8451CSHeerenveenJubbegaOudeschoot
  Arjen Hoekstra Dienstverlening
  juni 2017

  De onderneming Arjen Hoekstra Dienstverlening is gevestigd op Tweede Compagnonsweg 39 te Oudehorne en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8413RTHeerenveenJubbegaOudehorne

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Jubbega

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk