Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Hoornsterzwaag

Wil je weten welke bedrijven er in Hoornsterzwaag zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoornsterzwaag.

In Hoornsterzwaag zoek ik een:

  Tulku B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Tulku B.V. is gevestigd op Schoterlandseweg 28 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Financiële holdings.

  8412SZHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Natuurlijk jij Tuintherapie
  oktober 2017

  De onderneming Natuurlijk jij Tuintherapie is gevestigd op Schoterlandseweg 121 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8412SPHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Sjoerd Douma Bouw en Infra
  september 2017

  De onderneming Sjoerd Douma Bouw en Infra is gevestigd op Schoterlandseweg 14 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8412SZHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  WASKON
  februari 2017

  De onderneming WASKON is gevestigd op Jelle Heidawei 11 te Hoornsterzwaag en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  8412SPHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Allround techniek Visser
  augustus 2016

  De onderneming Allround techniek Visser is gevestigd op Bij de Leijwei 48 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  8412SJHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Efkes utfanhuzje
  juli 2016

  De onderneming Efkes utfanhuzje is gevestigd op Bij de Leijwei 58 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  8412SJHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  SDS Hoornsterzwaag B.V.
  juni 2016

  De besloten vennootschap SDS Hoornsterzwaag B.V. is gevestigd op Schoterlandseweg 39 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Financiële holdings.

  8412SWHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Loonbedrijf Dragtstra B.V.
  juni 2016

  De besloten vennootschap Loonbedrijf Dragtstra B.V. is gevestigd op Schoterlandseweg 39 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  8412SWHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  H.K.Dragtstra Holding B.V.
  juni 2016

  De besloten vennootschap H.K.Dragtstra Holding B.V. is gevestigd op Schoterlandseweg 39 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Financiële holdings.

  8412SWHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Prins agrarische dienstverlening
  januari 2016

  De onderneming Prins agrarische dienstverlening is gevestigd op Schoterlandseweg 68 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  8412TBHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Tolner Technieken H.O
  maart 2016

  De onderneming Tolner Technieken H.O is gevestigd op Schoterlandseweg 131 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  8412SPHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  S. de Vries Marketing
  mei 2016

  De onderneming S. de Vries Marketing is gevestigd op Bij de Leijwei 119 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8412SKHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Agraris
  mei 2016

  De onderneming Agraris is gevestigd op Rogmonepaed 5 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

  8412STHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  VanKammen Communicatie
  april 2016

  De onderneming VanKammen Communicatie is gevestigd op Schoterlandseweg 28 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8412SZHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Tpmx
  februari 2016

  De onderneming Tpmx is gevestigd op Bij de Leijwei 72 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

  8412SKHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  G.B. Smeenk Holding B.V.
  juni 2015

  De besloten vennootschap G.B. Smeenk Holding B.V. is gevestigd op Miedwei 2 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Financiële holdings.

  8412CBHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Stichting Administratiekantoor Koppert
  januari 2015

  De stichting Stichting Administratiekantoor Koppert is gevestigd op 19e Wyk 2 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  8412SLHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Koppert Holding B.V.
  januari 2015

  De besloten vennootschap Koppert Holding B.V. is gevestigd op 19e Wyk 2 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Financiële holdings.

  8412SLHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  Koppert Hoornsterzwaag B.V.
  januari 2015

  De besloten vennootschap Koppert Hoornsterzwaag B.V. is gevestigd op 19e Wyk 2 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  8412SLHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag
  DWAS
  december 2014

  De vereniging DWAS is gevestigd op Schoterlandseweg 42 te HOORNSTERZWAAG en is actief in de branche Hobbyclubs.

  8412TAHeerenveenJubbegaHoornsterzwaag

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoornsterzwaag

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk