Bedrijven in Oudehorne

Wil je weten welke bedrijven er in Oudehorne zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oudehorne.

Filter Filter

Donderdag 24 augustus 2023

Werkhoven Koeriers Dienst
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Werkhoven Koeriers Dienst is gevestigd op Buitenweg 6 te Oudehorne en is actief in de branche Koeriers.

Juridisch adviesbureau Schuurmans
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Juridisch adviesbureau Schuurmans is gevestigd op Buitenweg 11 te Oudehorne en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Dinsdag 25 juli 2023

De Haan Draai- en Freeswerk B.V.
Opgericht in Augustus 1998

De besloten vennootschap De Haan Draai- en Freeswerk B.V. is gevestigd op Jan K Bosmalaan 1B te Oudehorne en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

De Haan Personeel en Diensten B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap De Haan Personeel en Diensten B.V. is gevestigd op Jan K Bosmalaan 1 te Oudehorne en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

JEWL B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap JEWL B.V. is gevestigd op Jan K Bosmalaan 1 te Oudehorne en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Woensdag 24 mei 2023

JH Totaalservice
Opgericht in Mei 2023

De onderneming JH Totaalservice is gevestigd op Oldeberkoperweg 16 te Oudehorne en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Vrijdag 21 april 2023

Stichting
Opgericht in Maart 2023

De stichting Stichting "Het Friesche Paard on tour" is gevestigd op Schoterlandseweg 100 te Oudehorne en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Maandag 3 april 2023

J. Hofstra Tuinonderhoud & Grondwerken
Opgericht in Maart 2023

De onderneming J. Hofstra Tuinonderhoud & Grondwerken is gevestigd op Sevenaerpad 1 te Oudehorne en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Donderdag 2 februari 2023

Het Vers Atelier
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Het Vers Atelier is gevestigd op Schoterlandseweg 113 te Oudehorne en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren.

Bos Jubbega Vastgoed B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Bos Jubbega Vastgoed B.V. is gevestigd op Rozenbergswijk 10 te Oudehorne en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Kramer Handelsonderneming en Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kramer Handelsonderneming en Dienstverlening is gevestigd op Schoterlandseweg 54A te Oudehorne en is actief in de branche Handel in en reparatie van aanhangwagens en opleggers (geen caravans).

Dante Ecommerce
Opgericht in December 2022

De onderneming Dante Ecommerce is gevestigd op Buitenweg 23 te Oudehorne en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 14 december 2022

Straight Forward Online Publishing
Opgericht in December 2022

De onderneming Straight Forward Online Publishing is gevestigd op Jonkerslandreed 5 te Oudehorne en is actief in de branche Uitgeverijen van kranten.

Jildez
Opgericht in November 2022

De onderneming Jildez is gevestigd op Eerste Stichtingspad 1 te Oudehorne en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Anneke Tel de Vos
Opgericht in November 2022

De onderneming Anneke Tel de Vos is gevestigd op Schoterlandseweg 135 te Oudehorne en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent