Bedrijven in Oudeschoot

Wil je weten welke bedrijven er in Oudeschoot zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oudeschoot.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Aide et assistance selon Vaillant
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Aide et assistance selon Vaillant is gevestigd op Archimedesweg 42 te Oudeschoot en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Dinsdag 25 juli 2023

Bloei&
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Bloei& is gevestigd op Wolvegasterweg 24 te Oudeschoot en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Maandag 10 juli 2023

Hollaar Sports
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Hollaar Sports is gevestigd op Marktweg 28 te Oudeschoot en is actief in de branche Beroepssportlieden.

Tarics
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Tarics is gevestigd op K J Hornstraweg 5D te Heerenveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

gertjanvanplaterink
Opgericht in Mei 2023

De onderneming gertjanvanplaterink is gevestigd op Schoterlandseweg 40 te Oudeschoot en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vrijdag 21 april 2023

M de Jong Promoties
Opgericht in April 2023

De onderneming M de Jong Promoties is gevestigd op Marconistraat 7 te Oudeschoot en is actief in de branche Fotografie.

Maandag 3 april 2023

Natuurlijk Sarah
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Natuurlijk Sarah is gevestigd op Bellstraat 11 te Oudeschoot en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MOHND
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MOHND is gevestigd op Voltalaan 11 te Oudeschoot en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Secretzofbeauty
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Secretzofbeauty is gevestigd op Costerweg 1 te Oudeschoot en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 14 februari 2023

Dream-catcher
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dream-catcher is gevestigd op Wolvegasterweg 12 te Oudeschoot en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

Centrum Samen
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Centrum Samen is gevestigd op Schoterlandseweg 10 te Oudeschoot en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 13 februari 2023

Wim Lemstra Diepvriesproducten
Opgericht in Januari 2014

De vennootschap onder firma Wim Lemstra Diepvriesproducten is gevestigd op Schoterlandseweg 74 te Oudeschoot en is actief in de branche Straathandel.

Donderdag 2 februari 2023

O. Ayoub Transport
Opgericht in Januari 2023

De onderneming O. Ayoub Transport is gevestigd op Morsestraat 6 te Oudeschoot en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Woensdag 14 december 2022

Closing Lab
Opgericht in Januari 2019

De vennootschap onder firma Closing Lab is gevestigd op Bellstraat 7 te Oudeschoot en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Van der Hulst Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Van der Hulst Holding B.V. is gevestigd op Bessemerstraat 6 te Oudeschoot en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent