Bedrijven in Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oost.

Filter Filter

Gisteren

Klusje zo geklaard
Opgericht in September 2023

De onderneming Klusje zo geklaard is gevestigd op Merelstraat 9 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

agbd Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap agbd Holding B.V. is gevestigd op Minckelersstraat 161E te Hilversum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Borstvoeding Hilversum
Opgericht in Januari 2010

De onderneming Borstvoeding Hilversum is gevestigd op Anthony Fokkerweg 80A te Hilversum en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

M. Kucherov
Opgericht in September 2023

De onderneming M. Kucherov is gevestigd op Anton Philipsweg 3 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

TWIN B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap TWIN B.V. is gevestigd op Anthony Fokkerweg 80C te Hilversum en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

AWB Works
Opgericht in September 2023

De onderneming AWB Works is gevestigd op Vd Sande Bakhuyzenstraat 89 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

SevHairCare
Opgericht in September 2023

De onderneming SevHairCare is gevestigd op Ohmstraat 18 te Hilversum en is actief in de branche Haarverzorging.

Lady Bouw
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Lady Bouw is gevestigd op Jan van der Heijdenstr 245 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

I.B. Coaching & Care
Opgericht in September 2023

De onderneming I.B. Coaching & Care is gevestigd op Geuzenweg 55 te Hilversum en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Dinsdag 12 september 2023

IMAR Care
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming IMAR Care is gevestigd op Jupiterstraat 46 te Hilversum en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Albatol
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Albatol is gevestigd op Swammerdamstraat 74 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Wristler Pauly
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Wristler Pauly is gevestigd op Anton Philipsweg 3 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Zorgzaam Leren
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Zorgzaam Leren is gevestigd op Anthony Fokkerweg 232 te Hilversum en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Bor`s Multiservice
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Bor`s Multiservice is gevestigd op Mussenstraat 4 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

JSV Onderhoud & Schilderwerken
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming JSV Onderhoud & Schilderwerken is gevestigd op Geuzenweg 116 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent