Bedrijven in Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oost.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Normunds Montage
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Normunds Montage is gevestigd op Larenseweg 9 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Eevenaar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eevenaar is gevestigd op Zevenbergen 26 te Hilversum en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

V.S. Medical B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap V.S. Medical B.V. is gevestigd op Castorstraat 5 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Bakkerij Soussi
Opgericht in Augustus 2017

De onderneming Bakkerij Soussi is gevestigd op Eemnesserweg 4 te Hilversum en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

Youssef zorgt voor jou
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Youssef zorgt voor jou is gevestigd op Geuzenweg 31B te Hilversum en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Dalmijn Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dalmijn Consulting is gevestigd op Oude Spoorbaan 38 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

VvE Nieuw Zuid te HIlversum
Opgericht in Oktober 2018

De vereniging VvE Nieuw Zuid te HIlversum is gevestigd op Larenseweg 32 te Hilversum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Jasper Slegtenhorst
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jasper Slegtenhorst is gevestigd op Eemnesserweg 118 te Hilversum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Flourishing Park B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Flourishing Park B.V. is gevestigd op Gashouder 9 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Empeiros Trading B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Empeiros Trading B.V. is gevestigd op Gashouder 9 te Hilversum en is actief in de branche Vermogensbeheer.

Commerci?le dienstverlening A. van Rems
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Commerci?le dienstverlening A. van Rems is gevestigd op Minckelersstraat 19 te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Stichting Aviation Management Conference
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Aviation Management Conference is gevestigd op Larenseweg 34H te Hilversum en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Vereniging van Eigenaars Hetty Blokstraat 2 tot en met 92 (even nummers) te 1031 JG Amsterdam (Gebouw C1 Kop Grasweg)
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Hetty Blokstraat 2 tot en met 92 (even nummers) te 1031 JG Amsterdam (Gebouw C1 Kop Grasweg) is gevestigd op Jan van der Heijdenstr 36 te Hilversum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

JvH Marketing
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JvH Marketing is gevestigd op Bakkerstraat 19 te Hilversum en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Huiswerkklas Hilversum
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Huiswerkklas Hilversum is gevestigd op Kapteynstraat 42 te Hilversum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent