Bedrijven in Electrobuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Electrobuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Electrobuurt.

Filter Filter

Maandag 30 januari 2023

Administratiekantoor Trust
Opgericht in December 2022

De onderneming Administratiekantoor Trust is gevestigd op Larenseweg 40A te Hilversum en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Woensdag 14 december 2022

Exelcius
Opgericht in November 2022

De onderneming Exelcius is gevestigd op Eemnesserweg 45 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

AJJ ZORGT
Opgericht in November 2022

De onderneming AJJ ZORGT is gevestigd op Ohmstraat 9 te Hilversum en is actief in de branche Thuiszorg.

FOX GLOVE
Opgericht in November 2022

De onderneming FOX GLOVE is gevestigd op Bellstraat 42 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van Eigenaars Langestraat-Brinkweg te Hilversum
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Langestraat-Brinkweg te Hilversum is gevestigd op Larenseweg 32 te Hilversum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Ultimate Loodgieter
Opgericht in November 2022

De onderneming Ultimate Loodgieter is gevestigd op Bellstraat 38 te Hilversum en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

A.Ahallak Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap A.Ahallak Holding B.V. is gevestigd op Amperestraat 42 te Hilversum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Donderdag 10 november 2022

VvE Nieuw Zuid te HIlversum
Opgericht in Oktober 2018

De vereniging VvE Nieuw Zuid te HIlversum is gevestigd op Larenseweg 32 te Hilversum en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Jasper Slegtenhorst
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jasper Slegtenhorst is gevestigd op Eemnesserweg 118 te Hilversum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Stichting Aviation Management Conference
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Aviation Management Conference is gevestigd op Larenseweg 34H te Hilversum en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

JvH Marketing
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JvH Marketing is gevestigd op Bakkerstraat 19 te Hilversum en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Cardoso Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Cardoso Services is gevestigd op Bakkerstraat 87 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Lynn Tissink
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lynn Tissink is gevestigd op Larenseweg 34N te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

S.A. Hostess Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming S.A. Hostess Care is gevestigd op Ohmstraat 18 te Hilversum en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Maandag 26 september 2022

L' A Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming L' A Zorg is gevestigd op Jan van der Heijdenstr 126 te Hilversum en is actief in de branche Thuiszorg.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent