Bedrijven in Liebergen

Wil je weten welke bedrijven er in Liebergen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Liebergen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Commerci?le dienstverlening A. van Rems
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Commerci?le dienstverlening A. van Rems is gevestigd op Minckelersstraat 19 te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

NSN CARE
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NSN CARE is gevestigd op S. Hoogewerffstraat 19 te Hilversum en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Kamphorst Media
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kamphorst Media is gevestigd op Curiestraat 28 te Hilversum en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Moubelsinc
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Moubelsinc is gevestigd op Arendstraat 2 te Hilversum en is actief in de branche Eventcatering.

Petrillo Sportfysiotherapie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Petrillo Sportfysiotherapie is gevestigd op Lorentzweg 70 te Hilversum en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

AMB Service1
Opgericht in April 2022

De vennootschap onder firma AMB Service1 is gevestigd op Spechtstraat 48 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

i.l. infrastructuur
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming i.l. infrastructuur is gevestigd op Minckelersstraat 99 te Hilversum en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

FreelanceGefken
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming FreelanceGefken is gevestigd op Vd Sande Bakhuyzenstraat 7 te Hilversum en is actief in de branche Eventcatering.

Damey Singelenberg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Damey Singelenberg is gevestigd op Daltonstraat 132 te Hilversum en is actief in de branche Thuiszorg.

Signature Foods B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Signature Foods B.V. is gevestigd op Arendstraat 25 te Hilversum en is actief in de branche Vervaardiging van kant-en-klaarmaaltijden en snacks.

Maandag 26 september 2022

Steef Producties
Opgericht in September 2022

De onderneming Steef Producties is gevestigd op Kamerlingh Onnesweg 70-3 te Hilversum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Angels Boutique
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Angels Boutique is gevestigd op Minckelersstraat 289 te Hilversum en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Clean Way
Opgericht in September 2022

De onderneming Clean Way is gevestigd op Oosterengweg 43 te Hilversum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Conduct Disorder
Opgericht in September 2022

De onderneming Conduct Disorder is gevestigd op Vd Sande Bakhuyzenstraat 37 te Hilversum en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

NickIT
Opgericht in September 2022

De onderneming NickIT is gevestigd op Liebergerweg 624 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent