Bedrijven in Kleine Driftbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Kleine Driftbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kleine Driftbuurt.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Bakkerij Soussi
Opgericht in Augustus 2017

De onderneming Bakkerij Soussi is gevestigd op Eemnesserweg 4 te Hilversum en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

Dalmijn Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dalmijn Consulting is gevestigd op Oude Spoorbaan 38 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Flourishing Park B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Flourishing Park B.V. is gevestigd op Gashouder 9 te Hilversum en is actief in de branche Financiële holdings.

Empeiros Trading B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Empeiros Trading B.V. is gevestigd op Gashouder 9 te Hilversum en is actief in de branche Vermogensbeheer.

hair by laila
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming hair by laila is gevestigd op Liebergerweg 496 te Hilversum en is actief in de branche Haarverzorging.

F.T. Hyland
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming F.T. Hyland is gevestigd op Zuiderweg 91 te Hilversum en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Jessie Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jessie Care is gevestigd op Professor Kochstraat 53B te Hilversum en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

M.J Handels onderneming
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M.J Handels onderneming is gevestigd op Ehrlichstraat 9 te Hilversum en is actief in de branche Verhuisvervoer.

Naomi's pedicure en meer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Naomi's pedicure en meer is gevestigd op Liebergerweg 298 te Hilversum en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

F. Kasbergen Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap F. Kasbergen Holding B.V. is gevestigd op Leeuwerikstraat 68 te Hilversum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Gaincom B.V.
Opgericht in Mei 2007

De besloten vennootschap Gaincom B.V. is gevestigd op Leeuwerikstraat 68 te Hilversum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

ANAB Zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ANAB Zorg is gevestigd op Jan van der Heijdenstr 178B te Hilversum en is actief in de branche Thuiszorg.

Vrijdag 7 oktober 2022

Little Lots
Opgericht in September 2022

De onderneming Little Lots is gevestigd op Oude Spoorbaan 10 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 26 september 2022

Donkersloot Consultancy B.V.
Opgericht in November 2019

De besloten vennootschap Donkersloot Consultancy B.V. is gevestigd op Lorentzweg 39 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 13 september 2022

A Kramer montage en installatietechniek
Opgericht in September 2022

De onderneming A Kramer montage en installatietechniek is gevestigd op Zilvermeeuwstraat 29 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent