Bedrijven in Astronomische Buurt

Wil je weten welke bedrijven er in Astronomische Buurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Astronomische Buurt.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

CMChargers
Opgericht in November 2022

De onderneming CMChargers is gevestigd op Zenderstraat 43 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Valkim Technologies B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Valkim Technologies B.V. is gevestigd op Seinstraat 4 te Hilversum en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Samir Amir
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Samir Amir is gevestigd op Vogelpan 57 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

LF interim & advies B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap LF interim & advies B.V. is gevestigd op Orionlaan 93 te Hilversum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Kirstin Larsen - begeleiding, onderwijs en coaching
Opgericht in November 2022

De onderneming Kirstin Larsen - begeleiding, onderwijs en coaching is gevestigd op Castorstraat 9 te Hilversum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Bergman Bouw & Sloop
Opgericht in November 2022

De onderneming Bergman Bouw & Sloop is gevestigd op Castorstraat 40 te Hilversum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

El Idrissi Services
Opgericht in November 2022

De onderneming El Idrissi Services is gevestigd op Zenderstraat 124 te Hilversum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

SER Bouw en Management
Opgericht in November 2022

De onderneming SER Bouw en Management is gevestigd op Seinstraat 78 te Hilversum en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Nooit Uitgespeeld
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Nooit Uitgespeeld is gevestigd op Meteorenstraat 13 te Hilversum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ishi Soft
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ishi Soft is gevestigd op Kometenstraat 6 te Hilversum en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Mouwen Mediation
Opgericht in November 2022

De onderneming Mouwen Mediation is gevestigd op Kapteynstraat 27 te Hilversum en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Westerbikes
Opgericht in Mei 2020

De onderneming Westerbikes is gevestigd op Meteorenstraat 15 te Hilversum en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van overige transportmiddelen.

Donderdag 10 november 2022

Eevenaar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eevenaar is gevestigd op Zevenbergen 26 te Hilversum en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

V.S. Medical B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap V.S. Medical B.V. is gevestigd op Castorstraat 5 te Hilversum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Huiswerkklas Hilversum
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Huiswerkklas Hilversum is gevestigd op Kapteynstraat 42 te Hilversum en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

 

Meer nieuws in Astronomische Buurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent