Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Den Oever

Wil je weten welke bedrijven er in Den Oever zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Den Oever.

In Den Oever zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  Bruisend
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Bruisend is gevestigd op Voorstraat 1A te Den Oever en is actief in de branche Restaurants.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779AC

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Ice Viking
  Opgericht in augustus 2018

  De vennootschap onder firma Ice Viking is gevestigd op Poststeeg 2 te Den Oever en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779AL

  Dinsdag 10 juli 2018

  Douce France Deco
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Douce France Deco is gevestigd op Oosterkruisweg 63 te Den Oever en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779XN
  Sietze Buurma Bedrijfsdiensten
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Sietze Buurma Bedrijfsdiensten is gevestigd op Oosterkruisweg 13 te Den Oever en is actief in de branche Ongeregeld personenvervoer over de weg.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779XM

  Dinsdag 20 maart 2018

  Dankers Harbour Solutions
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Dankers Harbour Solutions is gevestigd op Zwinstraat 56 te Den Oever en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779BH
  DeTechnicus.eu
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming DeTechnicus.eu is gevestigd op Nijverheidsstraat 26 te Den Oever en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779AS
  vis via vrienden
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming vis via vrienden is gevestigd op Hoge Poel 6 te Den Oever en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779EL

  Zondag 8 oktober 2017

  Autobedrijf De Dreu B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap Autobedrijf De Dreu B.V. is gevestigd op Noord-Gesterweg 5 te Den Oever en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779EA
  M. Pijlman Beheer B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap M. Pijlman Beheer B.V. is gevestigd op Noord-Gesterweg 5 te Den Oever en is actief in de branche Financiële holdings.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779EA

  Maandag 18 september 2017

  Gezusters Schouten
  Opgericht in augustus 2017

  De vennootschap onder firma Gezusters Schouten is gevestigd op Beursdijk 10 te Den Oever en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779AB

  Maandag 10 april 2017

  Fishing-Grid B.V.
  Opgericht in maart 2017

  De besloten vennootschap Fishing-Grid B.V. is gevestigd op Industriestraat 1 te Den Oever en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779AR

  Dinsdag 28 maart 2017

  UBUDISM
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming UBUDISM is gevestigd op Oosterkruisweg 59 te Den Oever en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Wieringen » Den Oever » 1779XN

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?