Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Middenmeer

Wil je weten welke bedrijven er in Middenmeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Middenmeer.

In Middenmeer zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  BVS B. Verbruggen Service
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming BVS B. Verbruggen Service is gevestigd op Eikenlaan 1 te Middenmeer en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775ED
  Branna WKK B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Branna WKK B.V. is gevestigd op Stevinstraat 18 te Middenmeer en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775BR

  Woensdag 23 januari 2019

  Terramor Hollands Kroon
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Terramor Hollands Kroon is gevestigd op Breestraat 6 te Middenmeer en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775BJ
  Hans Helsloot Project en Woningstoffeerder
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Hans Helsloot Project en Woningstoffeerder is gevestigd op Zuiderzeeweg 6 te Middenmeer en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775PS
  A3 Bouw & Techniek
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming A3 Bouw & Techniek is gevestigd op Breestraat 24 te Middenmeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775BJ

  Maandag 24 december 2018

  Branna Power B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Branna Power B.V. is gevestigd op Stevinstraat 18 te Middenmeer en is actief in de branche Handel in elektriciteit en in gas via leidingen.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775BR
  Klussenbedrijf Piotr Rozycki
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Klussenbedrijf Piotr Rozycki is gevestigd op Brugstraat 43a te Middenmeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775BD
  Smart Solutions Plus
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Smart Solutions Plus is gevestigd op Hazelaarlaan 25 te Middenmeer en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775EE
  G. Butter Beleggingen B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap G. Butter Beleggingen B.V. is gevestigd op Zuiderzeeweg 3 te Middenmeer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775PS

  Maandag 15 oktober 2018

  MD Fashion
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming MD Fashion is gevestigd op Breestraat 38 te Middenmeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775BJ
  038 Consultancy
  Opgericht in september 2018

  De onderneming 038 Consultancy is gevestigd op Penhoorn 38 te Middenmeer en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775JL
  Oil Minded
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Oil Minded is gevestigd op Torenstraat 3 te Middenmeer en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775AD

  Vrijdag 24 augustus 2018

  NOW-DACH
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming NOW-DACH is gevestigd op Dr. Colijnstraat 40 te Middenmeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775CJ
  ZEN6 Beautylounge
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming ZEN6 Beautylounge is gevestigd op Verlengde Breestraat 14 te Middenmeer en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Middenmeer » 1775CA

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?