Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Wieringerwerf

Wil je weten welke bedrijven er in Wieringerwerf zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wieringerwerf.

In Wieringerwerf zoek ik een:

  Donderdag 7 maart 2019

  Geel Impex B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Geel Impex B.V. is gevestigd op Schoffel 20 te Wieringerwerf en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771PX
  DMG Holding B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming DMG Holding B.V. is gevestigd op Schoffel 20 te Wieringerwerf en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771PX
  Lifttechniek De Jager
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Lifttechniek De Jager is gevestigd op Strekel 5 te Wieringerwerf en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771PM

  Dinsdag 5 februari 2019

  Ferry's Hekwerken
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Ferry's Hekwerken is gevestigd op Sternstraat 52 te Wieringerwerf en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771AR

  Maandag 7 januari 2019

  Partners
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Partners is gevestigd op Neptunusstraat 43 te Wieringerwerf en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771BS
  Nhshrimps
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Nhshrimps is gevestigd op Spade 12 te Wieringerwerf en is actief in de branche Kweken van zoetwatervis en -schaaldieren.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771DB

  Zondag 9 december 2018

  Tattoo Hippo
  Opgericht in november 2018

  De vennootschap onder firma Tattoo Hippo is gevestigd op Neptunusstraat 25 te Wieringerwerf en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771BS
  TIM2SIGN RECLAME
  Opgericht in november 2018

  De onderneming TIM2SIGN RECLAME is gevestigd op Neptunusstraat 32 te Wieringerwerf en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771BV
  Poly3productie B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Poly3productie B.V. is gevestigd op Hoekvaartweg 17 te Wieringerwerf en is actief in de branche Vervaardiging van kunststofproducten voor de bouw.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771RP
  NMD Dienstverlening
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming NMD Dienstverlening is gevestigd op Terpstraat 28 te Wieringerwerf en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771AD

  Maandag 15 oktober 2018

  Adsgetit
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Adsgetit is gevestigd op Strekel 13 te Wieringerwerf en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771PM
  Siersma Advies
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Siersma Advies is gevestigd op Zicht 17 te Wieringerwerf en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771PR
  A. de Zeeuw timmerwerken
  Opgericht in september 2018

  De onderneming A. de Zeeuw timmerwerken is gevestigd op A.C.de Graafstraat 37 te Wieringerwerf en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771CG

  Vrijdag 22 juni 2018

  Tienderens Dienstverlening
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Tienderens Dienstverlening is gevestigd op Karel Doormanstraat 35 te Wieringerwerf en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771AW
  HG-España
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming HG-España is gevestigd op Prof Granpre Molierestr 35 te Wieringerwerf en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

  Hollands Kroon » Wieringermeer » Wieringerwerf » 1771AE

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?