Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Compagniesterpark

Wil je weten welke bedrijven er in Compagniesterpark zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Compagniesterpark.

In Compagniesterpark zoek ik een:

  Zaterdag 15 september 2018

  Compra Procurement
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Compra Procurement is gevestigd op Buitensingel 76 te Sappemeer en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  Hoogezand-Sappemeer » Sappemeer » Compagniesterpark » 9611DH
  OMSETH Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap OMSETH Holding B.V. is gevestigd op Buitensingel 70 te Sappemeer en is actief in de branche Financiële holdings.

  Hoogezand-Sappemeer » Sappemeer » Compagniesterpark » 9611DH

  Woensdag 14 september 2016

  Thelo
  Opgericht in april 2016

  De onderneming Thelo is gevestigd op Buitensingel 46 te SAPPEMEER en is actief in de branche Groothandel in elektrische huishoudelijke apparatuur (geen witgoed, audio en video).

  Hoogezand-Sappemeer » Sappemeer » Compagniesterpark » 9611DG

  Maandag 9 november 2015

  PMSD in en verkoop
  Opgericht in oktober 2015

  De onderneming PMSD in en verkoop is gevestigd op Wilhelminastraat 26 te SAPPEMEER en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hoogezand-Sappemeer » Sappemeer » Compagniesterpark » 9611JW
  R.Staal t.h.o.d.n. BK Energy Efficiency
  Opgericht in oktober 2015

  De onderneming R.Staal t.h.o.d.n. BK Energy Efficiency is gevestigd op Binnenhof 38 te SAPPEMEER en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Hoogezand-Sappemeer » Sappemeer » Compagniesterpark » 9611DJ
  R & R Klus en Bevingschade
  Opgericht in oktober 2015

  De vennootschap onder firma R & R Klus en Bevingschade is gevestigd op Noorderstraat 250 te SAPPEMEER en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hoogezand-Sappemeer » Sappemeer » Compagniesterpark » 9611AS

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?