Bedrijven in Sevenum

Wil je weten welke bedrijven er in Sevenum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sevenum.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Mertens-Lucassen Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Mertens-Lucassen Beheer B.V. is gevestigd op Merwijckstraat 28 te Sevenum en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 april 2024

Gonnie Eijkemans Tandarts B.V.
Opgericht in Januari 2007

De besloten vennootschap Gonnie Eijkemans Tandarts B.V. is gevestigd op Peperstraat 22a te Sevenum en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

The Imagistry
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma The Imagistry is gevestigd op Peperstraat 9 te Sevenum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Gastouderopvang Emmy
Opgericht in April 2024

De onderneming Gastouderopvang Emmy is gevestigd op Staarterstraat 14 te Sevenum en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

VM facilities
Opgericht in April 2024

De onderneming VM facilities is gevestigd op Weverstraat 15 te Sevenum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Lynn van den Beuken Hospitality & Events
Opgericht in April 2024

De onderneming Lynn van den Beuken Hospitality & Events is gevestigd op Klassenweg 45 te Sevenum en is actief in de branche Eventcatering.

DaanKruysifixGuitar
Opgericht in Maart 2024

De onderneming DaanKruysifixGuitar is gevestigd op Raadhuisstraat 26 te Sevenum en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Digital Donkey V.O.F.
Opgericht in Oktober 2014

De vennootschap onder firma Digital Donkey V.O.F. is gevestigd op Molenveldweg 5 te Sevenum en is actief in de branche Reclamebureaus.

R van den Beuken B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap R van den Beuken B.V. is gevestigd op Mgr Evertsstraat 12 te Sevenum en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 10 april 2024

Stichting Beheer Vrengesplats
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Beheer Vrengesplats is gevestigd op Maasbreeseweg 88 te Sevenum en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Dil brien Osman
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Dil brien Osman is gevestigd op Van Renessestraat 12 te Sevenum en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

Jess Interieur
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jess Interieur is gevestigd op Van Ulftstraat 39 te Sevenum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Lynch Equine Management
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Lynch Equine Management is gevestigd op Pastoor Vullinghsstraat 13 te Sevenum en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Socials Unlocked
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Socials Unlocked is gevestigd op Van Vlattenstraat 17 te Sevenum en is actief in de branche Public relationsbureaus.

CaDi Advice
Opgericht in Februari 2024

De onderneming CaDi Advice is gevestigd op Van Vlattenstraat 59 te Sevenum en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Meer nieuws in Sevenum

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement