Bedrijven in Stolwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Stolwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stolwijk.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Autisme Coaching Krimpenerwaard
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma Autisme Coaching Krimpenerwaard is gevestigd op Kerspelpad 1 te Stolwijk en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

de Heus Bouw
Opgericht in Juli 2023

De onderneming de Heus Bouw is gevestigd op Kievitslaan 18 te Stolwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Loodgietersbedrijf Molendijk B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Loodgietersbedrijf Molendijk B.V. is gevestigd op Sportlaan 23 te Stolwijk en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Donderdag 24 augustus 2023

Stichting Van Welzen Octagon Foundation
Opgericht in Augustus 2023

De stichting Stichting Van Welzen Octagon Foundation is gevestigd op Goudseweg 75a te Stolwijk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Spoolder Transport
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Spoolder Transport is gevestigd op Fazanthof 7 te Stolwijk en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

AP.graveland verhuur
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming AP.graveland verhuur is gevestigd op Tentweg 6 te Stolwijk en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Hecho en Casa - sieraden
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Hecho en Casa - sieraden is gevestigd op Tentweg 100 te Stolwijk en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

Woensdag 23 augustus 2023

Groene Hart Maaltijdservice C.V.
Opgericht in Juli 2008

De commanditaire vennootschap Groene Hart Maaltijdservice C.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 5e 1e verdiep te Stolwijk en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Dinsdag 25 juli 2023

Both Infra
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Both Infra is gevestigd op Zwanendreef 54 te Stolwijk en is actief in de branche Stratenmaken.

The leather workshop
Opgericht in Juli 2023

De onderneming The leather workshop is gevestigd op Sportlaan 21 te Stolwijk en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

Euphoria Gifts
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Euphoria Gifts is gevestigd op Rembrandtlaan 58 te Stolwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 10 juli 2023

Auto van Freek B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap Auto van Freek B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 30 te Stolwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Nobel financi?le dienstverlening
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Nobel financi?le dienstverlening is gevestigd op Kerklaan 2 te Stolwijk en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Remco Schellevis Advies
Opgericht in April 2023

De onderneming Remco Schellevis Advies is gevestigd op Papaverstraat 15 te Stolwijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Garage de Jong
Opgericht in Januari 1986

De onderneming Garage de Jong is gevestigd op Industrieweg 2e te Stolwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Meer nieuws in Stolwijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent