Bedrijven in Landerd

Wil je weten welke bedrijven er in Landerd zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Landerd.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Budget Tegels
Opgericht in April 2024

De onderneming Budget Tegels is gevestigd op Trentsedijk 18 te Zeeland en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fouad Bedrijf
Opgericht in April 2024

De onderneming Fouad Bedrijf is gevestigd op Molenaarstraat 32 te Schaijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

van den Hoogen Hoveniers
Opgericht in April 2024

De onderneming van den Hoogen Hoveniers is gevestigd op Heijtmorgen 50 te Reek en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Lobke Zonnenberg Verloskundige
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Lobke Zonnenberg Verloskundige is gevestigd op Zandstraat 9 te Schaijk en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

BeeFit
Opgericht in Maart 2024

De onderneming BeeFit is gevestigd op Schaijkse Hoek 11 te Schaijk en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

CAMADIST B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap CAMADIST B.V. is gevestigd op Zandstraat 24a te Schaijk en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Welkom Thuis Home Decorator
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Welkom Thuis Home Decorator is gevestigd op Runstraat 52 te Schaijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

VE V.O.F.
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma VE V.O.F. is gevestigd op Schutsboomstraat 61b te Schaijk en is actief in de branche Winkels in parket-, laminaat- en kurkvloeren.

Guus Toonen Zorg
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Guus Toonen Zorg is gevestigd op Pastoor van Winkelstraat 108 te Schaijk en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Vereniging van Eigenaars Raadhuisstraat 30A tot en met 30H, 30J tot en met 30N en 30P Moergestel
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Raadhuisstraat 30A tot en met 30H, 30J tot en met 30N en 30P Moergestel is gevestigd op Scheltseweg 13 te Schaijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Gewoon Gijs
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Gewoon Gijs is gevestigd op Haagstraat 3 te Schaijk en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Liza Gerrits Pedagogisch Coach
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Liza Gerrits Pedagogisch Coach is gevestigd op Langenboomseweg 54 te Zeeland en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Vereniging van Eigenaars Mr. Jan, Generaal Coenderslaan nummers 59-01 tot en met 59-36 te Eindhoven
Opgericht in Februari 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Mr. Jan, Generaal Coenderslaan nummers 59-01 tot en met 59-36 te Eindhoven is gevestigd op Scheltseweg 13 te Schaijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

JN Investments B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap JN Investments B.V. is gevestigd op Watermunt 11 te Schaijk en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Lobo IT B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Lobo IT B.V. is gevestigd op Broodakker 57 te Schaijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement