Bedrijven in Langedijk

Wil je weten welke bedrijven er in Langedijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Langedijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

MNA Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MNA Bouw is gevestigd op Kloosterstraat 6 te Noord-Scharwoude en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

luna's blendcalls
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming luna's blendcalls is gevestigd op Twuyverweg 18 te Sint Pancras en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Beheervereniging Reehof
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Beheervereniging Reehof is gevestigd op Keizelbos 1 te Broek op Langedijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vizzer Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Vizzer Holding B.V. is gevestigd op Laansloot 26 te Broek op Langedijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Aircraft Builders Europe B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Aircraft Builders Europe B.V. is gevestigd op Lorrie 9 te Oudkarspel en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

Autoparts Heerhugowaard B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Autoparts Heerhugowaard B.V. is gevestigd op Jellingelant 8 te Zuid-Scharwoude en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

Rusakov Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rusakov Dienstverlening is gevestigd op Kosterij 19 te Broek op Langedijk en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Tonie Valkering
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tonie Valkering is gevestigd op Dorpsstraat 740 te Oudkarspel en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

D Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming D Bouw is gevestigd op Korteweide 146 te Zuid-Scharwoude en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Kazancevas Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kazancevas Dienstverlening is gevestigd op Kosterij 19 te Broek op Langedijk en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

City App Tour B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap City App Tour B.V. is gevestigd op Kosterij 5A te Broek op Langedijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Faisal B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Faisal B.V. is gevestigd op Jellingelant 8 te Zuid-Scharwoude en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Carried Away Literary Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Carried Away Literary Services is gevestigd op Dorpsstraat 17 te Broek op Langedijk en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

lente nagtegaal
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming lente nagtegaal is gevestigd op Voorburggracht 145 te Zuid-Scharwoude en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

MN Ecommerce
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MN Ecommerce is gevestigd op Molenkade 24 te Noord-Scharwoude en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent