Bedrijven in Asperen

Wil je weten welke bedrijven er in Asperen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Asperen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

J.C. van Dijk
Opgericht in Juli 2022

De onderneming J.C. van Dijk is gevestigd op Zevenhuizenseweg 1d te Asperen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Omnibus campers V.O.F.
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Omnibus campers V.O.F. is gevestigd op Bessendreef 1 te Asperen en is actief in de branche Verhuur en lease van vrachtwagens, autobussen, caravans en aanhangwagens.

JB Enterprise B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap JB Enterprise B.V. is gevestigd op Baronie 11 te Asperen en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

JB Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap JB Holding B.V. is gevestigd op Baronie 11 te Asperen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Rooijackers Elektrotechniek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Rooijackers Elektrotechniek is gevestigd op Eikenlaan 32 te Asperen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Vink Media Creations
Opgericht in September 2022

De onderneming Vink Media Creations is gevestigd op Appeldreef 8 te Asperen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Vrijdag 7 oktober 2022

Bente Overtoom
Opgericht in September 2022

De onderneming Bente Overtoom is gevestigd op Achterstraat 58 te Asperen en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Maandag 26 september 2022

Dare to be creative
Opgericht in September 2022

De onderneming Dare to be creative is gevestigd op Kastanjelaan 18 te Asperen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Maandag 12 september 2022

RV Multimedia
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming RV Multimedia is gevestigd op Molenstraat 11 te Asperen en is actief in de branche Fotografie.

Woensdag 31 augustus 2022

MARGG Beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap MARGG Beheer B.V. is gevestigd op Appeldreef 3 te Asperen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Donderdag 25 augustus 2022

Studio Jetzki
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Studio Jetzki is gevestigd op Minstraat 14 te Asperen en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

Prabus Consultancy & Investments
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Prabus Consultancy & Investments is gevestigd op Voorstraat 34 te Asperen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

2Doula
Opgericht in Juli 2022

De onderneming 2Doula is gevestigd op Voorstraat 13 te Asperen en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 12 juli 2022

Vintage Carlijn
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Vintage Carlijn is gevestigd op Achterstraat 11 te Asperen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Thom van Cuylenborg
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Thom van Cuylenborg is gevestigd op Middelweg 29 te Asperen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent