Bedrijven in Losser

Wil je weten welke bedrijven er in Losser zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Losser.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Energie Co?peratie Overdinkel U.A.
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Energie Co?peratie Overdinkel U.A. is gevestigd op Kerkhofweg 133 te Overdinkel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Gastouder De Orchidee
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Gastouder De Orchidee is gevestigd op Wilhelminastraat 45 te Overdinkel en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Aries Consultancy
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Aries Consultancy is gevestigd op Vosbultkamp 7 te Overdinkel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Trendymarketspot
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Trendymarketspot is gevestigd op Hofkamp 247 te Losser en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Matias jobs
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Matias jobs is gevestigd op Hofkamp 199 te Losser en is actief in de branche Eventcatering.

Ben's Service
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Ben's Service is gevestigd op Arendstraat 22 te Losser en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Dinsdag 11 juni 2024

Hondentrimsalon Spit
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Hondentrimsalon Spit is gevestigd op Poortbultenweg 2A te De Lutte en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Stichting Tankenberg Concert
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Tankenberg Concert is gevestigd op Bentheimerstraat 8 te De Lutte en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

uniciteit
Opgericht in Mei 2024

De onderneming uniciteit is gevestigd op Bakkerskamp 33 te Losser en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Euregio Warehousing B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Euregio Warehousing B.V. is gevestigd op Nijverheidstraat 27 te Losser en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

MBD Agro
Opgericht in April 2024

De onderneming MBD Agro is gevestigd op Smidskaamp 24 te De Lutte en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Lekkeband B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Lekkeband B.V. is gevestigd op Harinkweg 10 te De Lutte en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dienstverlening Wilke
Opgericht in April 2024

De onderneming Dienstverlening Wilke is gevestigd op Het Witte Zand 2 te Overdinkel en is actief in de branche Slachterijen (geen pluimvee-).

Keramiek uit Losser
Opgericht in April 2024

De onderneming Keramiek uit Losser is gevestigd op Lutterstraat 61A te Losser en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Milan Koppe
Opgericht in April 2024

De onderneming Milan Koppe is gevestigd op Gronausestraat 40 te Losser en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement