Bedrijven in Jekerkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Jekerkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Jekerkwartier.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

GVD Global Legal Services B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap GVD Global Legal Services B.V. is gevestigd op Van Heylerhofflaan 18 te Maastricht en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Rive Gauche Financial B.V.
Opgericht in Juni 2009

De besloten vennootschap Rive Gauche Financial B.V. is gevestigd op Van Heylerhofflaan 17 te Maastricht.

Maandag 2 oktober 2023

BugGon Vastgoed C.V.
Opgericht in Augustus 2023

De commanditaire vennootschap BugGon Vastgoed C.V. is gevestigd op Van Heylerhofflaan 9 te Maastricht en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

Pevago C.V.
Opgericht in Augustus 2023

De commanditaire vennootschap Pevago C.V. is gevestigd op Onze Lieve Vrouwewal 7 te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

eleanor stieva
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming eleanor stieva is gevestigd op Grote Looiersstraat 15D te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 12 september 2023

Bonnie & Meili Pet Fashion
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bonnie & Meili Pet Fashion is gevestigd op Ad Oude Minderbroeders 20 te Maastricht en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

Donderdag 24 augustus 2023

Al-Link Consultancy B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Al-Link Consultancy B.V. is gevestigd op Van Heylerhofflaan 10 te Maastricht en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 25 juli 2023

Ray Eikelboom Advocatuur B.V.
Opgericht in Januari 2016

De besloten vennootschap Ray Eikelboom Advocatuur B.V. is gevestigd op Looiersgracht 4 te Maastricht en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Domingo Productions
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Domingo Productions is gevestigd op Tongerseweg 9A te Maastricht en is actief in de branche Fotografie.

Jan Teeken
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Jan Teeken is gevestigd op Tongerseweg 11 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Holding Cholly B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Holding Cholly B.V. is gevestigd op Sint Pieterstraat 19 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 10 juli 2023

Stichting Women in Business
Opgericht in April 2023

De stichting Stichting Women in Business is gevestigd op Tapijnkazerne 11 te Maastricht en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

DDR B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap DDR B.V. is gevestigd op Sint Pieterstraat 72B 03 te Maastricht en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

Donderdag 15 juni 2023

Eliet B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Eliet B.V. is gevestigd op Sint Pieterstraat 72B 03 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 24 mei 2023

Erwin Duijsings
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Erwin Duijsings is gevestigd op Bisschopsmolengang 8B te Maastricht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent