Bedrijven in Jekerkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Jekerkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Jekerkwartier.

Filter Filter

Dinsdag 28 februari 2023

Ontwerpstudio Contxt
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Ontwerpstudio Contxt is gevestigd op Looiersgracht 17A te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Vereniging Effective Altruism Maastricht
Opgericht in Februari 2023

De vereniging Vereniging Effective Altruism Maastricht is gevestigd op Sint Hubertuslaan 12 te Maastricht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 14 februari 2023

C-forward B.V.
Opgericht in Mei 2018

De besloten vennootschap C-forward B.V. is gevestigd op Kleine Looiersstraat 37B te Maastricht en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Van Iwaarden Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Van Iwaarden Holding B.V. is gevestigd op Kleine Looiersstraat 37B te Maastricht en is actief in de branche Financiële holdings.

Vereniging START Maastricht
Opgericht in Januari 2023

De vereniging Vereniging START Maastricht is gevestigd op Bonnefantenstraat 2 te Maastricht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 2 februari 2023

Ravissant Maastricht
Opgericht in April 2022

De onderneming Ravissant Maastricht is gevestigd op Tongersestraat 23 te Maastricht en is actief in de branche Restaurants.

Ravissant Maastricht
Opgericht in April 2022

De onderneming Ravissant Maastricht is gevestigd op Tongersestraat 23 te Maastricht en is actief in de branche Restaurants.

Vereniging van Eigenaars Salmstraat 64-68 te Geleen
Opgericht in Januari 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Salmstraat 64-68 te Geleen is gevestigd op Prins Hessen Casselstr 4 te Maastricht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

A.K.H.
Opgericht in Januari 2023

De onderneming A.K.H. is gevestigd op Witmakersstraat 29B 02 te Maastricht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Monique Bisscheroux Artist
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Monique Bisscheroux Artist is gevestigd op Looiersgracht 15 te Maastricht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Hagenhof Landbouw
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Hagenhof Landbouw is gevestigd op Grote Looiersstraat 28 te Maastricht en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

IGIII B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap IGIII B.V. is gevestigd op Sint Bernardusstraat 2 te Maastricht en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

IGV B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap IGV B.V. is gevestigd op Sint Bernardusstraat 2 te Maastricht en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Woensdag 14 december 2022

Studio Wouter Warnier
Opgericht in December 2022

De onderneming Studio Wouter Warnier is gevestigd op Lang Grachtje 20A te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Joonam Products
Opgericht in November 2022

De onderneming Joonam Products is gevestigd op Grote Looiersstraat 14B te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent