Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

In Centrum zoek ik een:

  Woensdag 2 december 2020

  Yildirim Holding B.V.
  Opgericht in september 2020

  De besloten vennootschap Yildirim Holding B.V. is gevestigd op Stationsplein 8K te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Maastricht > Centrum > Wyck > 6221BT
  QT Occasions B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap QT Occasions B.V. is gevestigd op Hondstraat 13D te Maastricht en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211HW
  Divine For Healing - Sneha
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Divine For Healing - Sneha is gevestigd op Stellalunet 14C te Maastricht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Maastricht > Centrum > Wyck > 6221JG
  ForPsyCare
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming ForPsyCare is gevestigd op Grote Gracht 34 te Maastricht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Maastricht > Centrum > Statenkwartier > 6211SX
  QT Occasions Investments B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap QT Occasions Investments B.V. is gevestigd op Hondstraat 13D te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211HW
  KAAT & Friends B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap KAAT & Friends B.V. is gevestigd op Vrijthof 28 te Maastricht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211LE
  Pastel Maastricht B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap Pastel Maastricht B.V. is gevestigd op Corversplein 3 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Maastricht > Centrum > Wyck > 6221EZ
  Iris van de Winkel Illustratie
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Iris van de Winkel Illustratie is gevestigd op Herbenusstraat 87 te Maastricht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Maastricht > Centrum > Statenkwartier > 6211RB
  Samen Vastgoedbeheer B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap Samen Vastgoedbeheer B.V. is gevestigd op Hoogbrugstraat 22 te Maastricht en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Maastricht > Centrum > Wyck > 6221CR
  Han Eijck
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Han Eijck is gevestigd op Clermontlunet 11E te Maastricht en is actief in de branche Dienstverlening voor de luchtvaart.

  Maastricht > Centrum > Wyck > 6221JA
  Facemakers
  Opgericht in oktober 2020

  De vennootschap onder firma Facemakers is gevestigd op Maastrichter Grachtstr 30C te Maastricht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Maastricht > Centrum > Boschstraatkwartier > 6211BG
  Express Cargo B.V.
  Opgericht in september 2020

  De besloten vennootschap Express Cargo B.V. is gevestigd op Stationsplein 8K te Maastricht en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Maastricht > Centrum > Wyck > 6221BT
  Arteaux Art & Design C.V.
  Opgericht in maart 2007

  De commanditaire vennootschap Arteaux Art & Design C.V. is gevestigd op Sint Pieterstraat 28 te Maastricht en is actief in de branche Winkels in schilderijen, lijsten, prenten, kunstvoorwerpen en religieuze artikelen.

  Maastricht > Centrum > Jekerkwartier > 6211JN
  L'aventure Stories
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming L'aventure Stories is gevestigd op Grote Gracht 2C 03 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Maastricht > Centrum > Statenkwartier > 6211SW
  Slox
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Slox is gevestigd op Ruiterij 2C 03 te Maastricht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Maastricht > Centrum > Wyck > 6221EW

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement