Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

margarit amirkhanyan
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming margarit amirkhanyan is gevestigd op Wycker Smedenstraat 1D 01 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Hekima Coffee Company B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Hekima Coffee Company B.V. is gevestigd op Papenstraat 8 te Maastricht en is actief in de branche Groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen (geen ruwe).

I-solari B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap I-solari B.V. is gevestigd op Wilhelminasingel 100 te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

D-D Zorg
Opgericht in September 2023

De onderneming D-D Zorg is gevestigd op Maastrichter Pastoorstr 18B 02 te Maastricht en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Kapittel van Sint Servaas B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Kapittel van Sint Servaas B.V. is gevestigd op Henric van Veldekeplein 29 te Maastricht en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

MyChefsbase
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MyChefsbase is gevestigd op Boschstraat 88B 02 te Maastricht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Bouwcombinatie Koninklijke Woudenberg - Laudy v.o.f.
Opgericht in Augustus 2023

De vennootschap onder firma Bouwcombinatie Koninklijke Woudenberg - Laudy v.o.f. is gevestigd op Louis Loyensstraat 5 te Maastricht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Nurse care samantha
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Nurse care samantha is gevestigd op Boschstraat 21A te Maastricht en is actief in de branche Thuiszorg.

Luma Maastricht B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Luma Maastricht B.V. is gevestigd op Stationsstraat 41 te Maastricht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Impluvium B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Impluvium B.V. is gevestigd op Sint Amorsplein 16B te Maastricht en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

bluebarry
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming bluebarry is gevestigd op Calvariestraat 4 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Brglt
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Brglt is gevestigd op Wycker Grachtstraat 2 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NS-Motors
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming NS-Motors is gevestigd op Sphinxlunet 36C te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Skillz Ink Tattoo
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Skillz Ink Tattoo is gevestigd op Helmstraat 9 te Maastricht en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Merula Commerce
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Merula Commerce is gevestigd op Hoogfrankrijk 27B 05 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent