Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

In Binnenstad zoek ik een:

  Woensdag 2 december 2020

  QT Occasions B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap QT Occasions B.V. is gevestigd op Hondstraat 13D te Maastricht en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211HW
  QT Occasions Investments B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap QT Occasions Investments B.V. is gevestigd op Hondstraat 13D te Maastricht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211HW
  KAAT & Friends B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap KAAT & Friends B.V. is gevestigd op Vrijthof 28 te Maastricht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211LE

  Vrijdag 23 oktober 2020

  Sashimi 2 B.V.
  Opgericht in september 2020

  De besloten vennootschap Sashimi 2 B.V. is gevestigd op Statenstraat 6 te Maastricht en is actief in de branche Restaurants.

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211TB
  Vranken-Martínez
  Opgericht in september 2020

  De vennootschap onder firma Vranken-Martínez is gevestigd op Hoenderstraat 53C te Maastricht en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211EL
  Studio Drup
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Studio Drup is gevestigd op Leliestraat 7A 03 te Maastricht en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211EA
  Rudimentary Design
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Rudimentary Design is gevestigd op Papenstraat 7 te Maastricht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211LG
  Monique Brouns
  Opgericht in juli 2010

  De onderneming Monique Brouns is gevestigd op Maastrichter Smedenstr 13 te Maastricht en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211GK
  Goud en zilveratelier Puur!
  Opgericht in januari 1995

  De onderneming Goud en zilveratelier Puur! is gevestigd op Mariastraat 17 te Maastricht en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211EP

  Vrijdag 9 oktober 2020

  BETO
  Opgericht in september 2020

  De onderneming BETO is gevestigd op Achter het Vleeshuis 1 te Maastricht en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211GR
  Medpro Healthcare Europe B.V.
  Opgericht in augustus 2020

  De besloten vennootschap Medpro Healthcare Europe B.V. is gevestigd op Statenstraat 4 te Maastricht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211TB
  Livin Room Avdimiotis
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Livin Room Avdimiotis is gevestigd op Heggenstraat 7B te Maastricht en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211GW
  Kebab Point Maastricht V.O.F.
  Opgericht in augustus 2020

  De vennootschap onder firma Kebab Point Maastricht V.O.F. is gevestigd op Platielstraat 12 te Maastricht en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211GV
  Wasabi Handmade Sushi
  Opgericht in augustus 2020

  De onderneming Wasabi Handmade Sushi is gevestigd op Kesselskade 56 te Maastricht en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211EN
  Clairence Consulting
  Opgericht in juli 2020

  De onderneming Clairence Consulting is gevestigd op Keizer Karelplein 16 te Maastricht en is actief in de branche Eventcatering.

  Maastricht > Centrum > Binnenstad > 6211TC

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement