Bedrijven in Menameradiel

Wil je weten welke bedrijven er in Menameradiel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Menameradiel.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Baron Trading Menaam B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Baron Trading Menaam B.V. is gevestigd op Slappeterpsterdyk 6 te MENAAM en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

JWB Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap JWB Holding B.V. is gevestigd op Slappeterpsterdyk 6 te MENAAM en is actief in de branche Financiële holdings.

Wiis Communication
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wiis Communication is gevestigd op Ljurk 5 te DRONRYP en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Menaldum
Opgericht in Oktober 2022

De maatschap Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Menaldum is gevestigd op J H van Aismawei 33 te BITGUMMOLE en is actief in de branche huisartsen.

AdMeBo
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming AdMeBo is gevestigd op Buterhoeke 30 te BERLTSUM en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Schatzenburg Horeca
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Schatzenburg Horeca is gevestigd op Rypsterdyk 23A te MENAAM en is actief in de branche Kantines en contractcatering.

Don Colon
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Don Colon is gevestigd op Skries 22 te DRONRYP en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Vastgoed Mondhygi?ne Leeuwarden B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Vastgoed Mondhygi?ne Leeuwarden B.V. is gevestigd op Sjouke de Zeestrjitte 1 te Deinum en is actief in de branche Financiële holdings.

A. Tjepkema Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap A. Tjepkema Beheer B.V. is gevestigd op Sjouke de Zeestrjitte 1 te Deinum en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van der Heide Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Van der Heide Beheer B.V. is gevestigd op Ritsumasyl 44 te MARSUM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kleinschaligeopvang de blide h?ntsjes
Opgericht in Maart 2022

De onderneming Kleinschaligeopvang de blide h?ntsjes is gevestigd op Meseame 6 te BERLTSUM en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

J.R. Energie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming J.R. Energie is gevestigd op Holpaed 5 te DRONRYP en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Gerard van der Lei
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Gerard van der Lei is gevestigd op Lautawei 16 te Wier en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Hiemstra Homeopathie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hiemstra Homeopathie is gevestigd op Puoldyk 74 te DRONRYP en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Poco Loco
Opgericht in September 2022

De onderneming Poco Loco is gevestigd op De Stapel 19 te MENAAM en is actief in de branche Winkels in tweedehands kleding.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent