Bedrijven in Waardenburg-West

Wil je weten welke bedrijven er in Waardenburg-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waardenburg-West.

Filter Filter

Donderdag 4 augustus 2022

Comenius B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Comenius B.V. is gevestigd op Koeweistraat 8 te WAARDENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Ziva Flex B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Ziva Flex B.V. is gevestigd op Industrieweg 1a te WAARDENBURG en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 26 april 2022

Aligned Machinebouw
Opgericht in Maart 2019

De onderneming Aligned Machinebouw is gevestigd op Irenestraat 4 te HELLOUW en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

Donderdag 10 maart 2022

G&V Investments B.V.
Opgericht in Februari 2022

De besloten vennootschap G&V Investments B.V. is gevestigd op Koeweistraat 6f te WAARDENBURG en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Woensdag 26 januari 2022

Tastemakers Group B.V.
Opgericht in Januari 2022

De besloten vennootschap Tastemakers Group B.V. is gevestigd op Koeweistraat 6f te WAARDENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Hit It Concepts B.V.
Opgericht in Januari 2022

De besloten vennootschap Hit It Concepts B.V. is gevestigd op Koeweistraat 6f te WAARDENBURG en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Donderdag 21 oktober 2021

Thuis je Droomhuis
Opgericht in September 2021

De onderneming Thuis je Droomhuis is gevestigd op Steenweg 7 te WAARDENBURG en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 20 oktober 2021

NES 2020 B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap NES 2020 B.V. is gevestigd op Koeweistraat 1 te WAARDENBURG en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Vrijdag 10 september 2021

Wash&Play B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap Wash&Play B.V. is gevestigd op Industrieweg 25 te WAARDENBURG en is actief in de branche Wassalons en -verzendinrichtingen.

E-Flowers & Plants Partners B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap E-Flowers & Plants Partners B.V. is gevestigd op Koeweistraat 6 te WAARDENBURG en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Maandag 6 september 2021

Common Interest B.V.
Opgericht in Juni 2021

De besloten vennootschap Common Interest B.V. is gevestigd op Koeweistraat 6f te WAARDENBURG en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Maandag 7 juni 2021

Wiernet B.V.
Opgericht in Mei 2021

De besloten vennootschap Wiernet B.V. is gevestigd op Koeweistraat 6g te WAARDENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Growpot V.O.F.
Opgericht in Mei 2021

De vennootschap onder firma Growpot V.O.F. is gevestigd op Industrieweg 19 te WAARDENBURG en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 6 mei 2021

Stichting Administratiekantoor Huijbreghts
Opgericht in April 2021

De stichting Stichting Administratiekantoor Huijbreghts is gevestigd op Koeweistraat 12 te WAARDENBURG en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Administratiekantoor Go Green
Opgericht in April 2021

De stichting Stichting Administratiekantoor Go Green is gevestigd op Koeweistraat 12 te WAARDENBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent