Bedrijven in Luttelgeest-landelijk gebied

Wil je weten welke bedrijven er in Luttelgeest-landelijk gebied zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Luttelgeest-landelijk gebied.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Gielleit Agro B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Gielleit Agro B.V. is gevestigd op Kalenbergerweg 14 te Luttelgeest en is actief in de branche Financiële holdings.

Akkerbouwbedrijf Wierenga
Opgericht in Mei 1994

De vennootschap onder firma Akkerbouwbedrijf Wierenga is gevestigd op Luttelgeesterweg 13 te Luttelgeest en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Woensdag 24 april 2024

Harm Post Agriculture Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming Harm Post Agriculture Consultancy is gevestigd op Kalenbergerweg 7-2 te Luttelgeest en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Maandag 18 maart 2024

M. van der Gaag Beheer II B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap M. van der Gaag Beheer II B.V. is gevestigd op Blankenhammerweg 9 te Luttelgeest en is actief in de branche Financiële holdings.

S. Van der Gaag Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap S. Van der Gaag Beheer B.V. is gevestigd op Blankenhammerweg 9 te Luttelgeest en is actief in de branche Financiële holdings.

L. van der Gaag Beheer B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap L. van der Gaag Beheer B.V. is gevestigd op Blankenhammerweg 9 te Luttelgeest en is actief in de branche Financiële holdings.

Maatschap Maarssen Vastgoed
Opgericht in December 2023

De maatschap Maatschap Maarssen Vastgoed is gevestigd op Oosterringweg 34 te Luttelgeest en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

The Blue Room
Opgericht in Juni 2023

De onderneming The Blue Room is gevestigd op Luttelgeesterweg 14C te Luttelgeest en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

CIS interieur- Creatief in stijl
Opgericht in Januari 2024

De onderneming CIS interieur- Creatief in stijl is gevestigd op Luttelgeesterweg 9 te Luttelgeest en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 1 februari 2024

Fruitbedrijf De Groen B.V.
Opgericht in Februari 2009

De besloten vennootschap Fruitbedrijf De Groen B.V. is gevestigd op Kalenbergerweg 8-2 te Luttelgeest en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

P.H. de Groen Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap P.H. de Groen Holding B.V. is gevestigd op Kalenbergerweg 8-2 te Luttelgeest en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 23 januari 2024

Vergeer Zuivel B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Vergeer Zuivel B.V. is gevestigd op Uiterdijkenweg 26 te Luttelgeest en is actief in de branche Financiële holdings.

Bfit4all
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bfit4all is gevestigd op Schansweg 2 te Luttelgeest en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

Sande Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Sande Holding B.V. is gevestigd op Nieuwlandseweg 9 te Luttelgeest en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

YaSt B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap YaSt B.V. is gevestigd op Lindeweg 37-1 te Luttelgeest en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Luttelgeest-landelijk gebied

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Noordoostpolder

Flitser N50, Emmeloord
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:32 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement